Vauxhall vxr merk om online op te gaan met assist van Hybrid Tech

De Vauxhall VXR-naam lijkt online ingesteld na een hiatus, met een bedrijfswoordvoerder die aangeeft dat hybride innovatie het Britse prestatiesub-merk in staat zou stellen in de toekomst door te gaan .
VXR -ontwerpen worden niet langer aangeboden in het VK; Tot voor kort had de Vauxhall-website details gebruikt over de Corsa VXR en de Holden-sourced VXR8 Super-Saloon, maar nu wijst de maker alleen maar liefhebbers op pagina’s op ‘verleden VXR-modellen’. In plaats daarvan zijn de allereerste prestatiegerichte ontwerpen van Vauxhall onder de nieuwe eigenaar, PSA, GSI gebaseerd en gooide als veel meer geavanceerde aanbiedingen dan de hardcore VXR’s van weleer.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe stijlvolle Vauxhall Corsa Gsi ontdekt
Vauxhall heeft onlangs geverifieerd dat een Corsa GSI later dit jaar naar showrooms zou gaan – evenals bij die aankondiging, een insider die voorstelde om automatisch te onthullen dat VXR misschien nog een toekomst heeft. Nu heeft een woordvoerder onze broers en zussen Carbuyer verteld: “VXR zal overleven. We hebben dit sportmerk niet verloren en het blijft in de voorhoede van prestaties in de mainstream. VXR -producten zullen altijd een hardcore aanbod zijn, met een sprong in prestaties [boven GSI] naast extreem gerichte dynamiek. ”
De woordvoerder suggereerde ook dat elektrificatie een rol zou kunnen spelen in toekomstige VXR -producten, en zei: “Het vereist veel effectievere stroombronnen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *