Nieuwe Hyundai Kona Diesel geprijsd van £ 19.750

Hyundai’s nieuwe diesel-aangedreven Kona kost £ 19.750 in het VK. Aangedreven door een 1,6-liter motor, komt het model op naast gewone benzineversies en de Kona Electric in het bereik.
De diesel wordt verstrekt in een keuze uit twee vermogensuitgangen, die beide tussen de bestaande 1,0- en 1,6-liter benzineen glijden in termen van prestaties. De instapeenheid maakt 113 pk en 280 Nm koppel, waardoor deze de 0-62 mph in 10,7 seconden kan bedekken. Met de 134 pk en 320 nm van het model met een hoger aangedreven model kunnen het een halve seconde dezelfde benchmark eerder bereiken.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste dieselauto’s van 2018
Beide modellen sturen stroom naar de voorwielen. Het 134bhp-model is exclusief verkrijgbaar met een zeven versnellingen met dubbele koppeling automatische versnellingsbak, terwijl de 113 pk-eenheid alleen een zesversnellingsbak is.
De Kona Diesel is afgestemd om zich te houden aan de meest recente Euro 6D -temperatuurvoorschriften. Een ADBLUE-uitlaatbehandelingssysteem, een NOx-filter combineert met het conventionele diesel-deeltjesfilter, om de Kona te helpen geclaimde cijfers te bereiken zo laag als 111 g/km voor het 113bhp-model en 114 g/km voor de versie met een hoger vermogen.
De dieselmodellen volgen dezelfde trim -line -ups van de rest van het Kona -bereik, met beide beschikbaar in alle drie SE-, Premium- en Premium SE -versieringen. Beschikbaar in 10 buitenkleuren, zijn de hogere twee van de drie versieringen optioneel verkrijgbaar met een contrasterend dak.
Like-for-like is de diesel £ 2.000 veel duurder dan het 1,0-liter turbo-benzinemodel. De conventionele kitlijst van de Kona SE bevat 17-inch lichtmetalen wielen, cruise control, LED-dagrijlichten en een infotainmentsysteem met Apple CarPlay, Android CAR en een achteruitrijcamera.
De veel krachtigere auto kost £ 21.050 meer, en een topspec 134bhp premium se dct is geprijsd op £ 24.750. Beide modellen zijn nu beschikbaar om te kopen.
Lees: De nieuwe Hyundai Kona Electric kost £ 24.995, het bedrijf heeft bevestigd …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *