Nieuw Nissan Leaf Nismo onthuld voor de Japanse markt

Nissan heeft het blad Nismo geopenbaard – de eerste versie die de elektrische auto de aandacht krijgt van de Motorsport-arm van het Japanse merk.
Buiten heeft het blad Nismo een meer agressieve bodyset, waaronder dieperbumpers, bredere zijrokken en een agressievere achterdiffuser, allemaal klaar met rode hoogtepunten. Een Motorsport-geïnspireerd achterkantmistlamp zit laag in het midden van de achterbumper.
Advertentie – Artikel gaat hieronder voort

• Beste elektrische auto’s te koop vandaag
Er is verdere roodbekleding op de zwarte deurspiegels, terwijl het dak ook optioneel verkrijgbaar is in een contrasterende zwarte afwerking. Er zijn in totaal negen buitenkleuren om uit te kiezen.
14

De nismo rijdt op geheime ophanging en 18-inch lichtmetalen wielen omwikkeld in Grippier-banden. De elektrische stuurbekrachtiging ontvangt een uniek deuntje en de intelligente traceerbediening van de standaardauto heeft een sportievere vooringenomenheid.
Ondanks tweaks tot de throttle-mapping die gericht zijn op het leveren van een shaperreactie, krijgt de NISMO niet meer vermogen dan het standaardblad. Met andere woorden, het maakt 148BHP en moet de 0-62MPH-benchmark in ongeveer 7,9 seconden dekken.
Knippert van rode rand rond de ventilatieopeningen en startknop voegen een injectie van sportiviteit binnen. Er is verdere rode stiksels op de stoelen en deel Alcantara-getrimd stuurwiel, evenals een rode 12 uurmarkering.
Delen van het dashboard zijn afgewerkt in een carbon-effect trim en er is een gunmetal chroom-effect afgewerkt voor de aandrijfkeuzes.
Het nieuwe model gaat op 31 juli te koop, maar er is slechts één probleem: voorlopig is het alleen beschikbaar om in Japan te kopen.
Wilt u het Nissan Leaf Nismo in het VK zien? Vertel ons hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *