Nieuwe £ 3,50 kosten om naar Greater London te rijden, beschouwd

Een nieuwe £ 3,50 dagelijkse kosten voor niet-ingezetenen die in Groot-Londen rijden, wordt in overweging genomen door de burgemeester van de stad.
Na ernstige financiële problemen bij Transport for London (TFL) – niet geholpen door het verlies van buistarieven tijdens de COVID -19 Pandemic – en een onafhankelijke financiële beoordeling, heeft Sadiq Khan betoogd dat de jaarlijkse winst van £ 500 miljoen auto’s van de auto van Londenaren van Londense Auto’s moeten aan TFL worden betaald in plaats van de schatkist.

Londense congestiekosten: wat is het, welke auto’s betalen en welke zijn vrijgesteld?

Als dit niet gebeurt, wil de burgemeester van Londen in plaats daarvan een ‘Greater London Boundary Charge’ uitvoeren die zou zien dat niet-landeners £ 3,50 per dag moeten betalen om in veel van het gebied in de M25 te rijden. De kosten zouden een aanvulling zijn op de congestiekosten en de Ulez -vergoeding, die een veel kleiner gebied van het kapitaal dekken – hoewel deze laatste in 2021 zal uitbreiden.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

TFL -functionarissen voeren een haalbaarheidsstudie uit in de aanklacht, die naar schatting £ 500 miljoen per jaar zou opleveren en ook het verkeer verkeer in de hoofdstad met 10 tot 15 procent zou minimaliseren, als het zou worden geïntroduceerd.
Alle inkomsten uit de kosten zouden opnieuw worden geïnvesteerd in het transportnetwerk van Londen door middel van TFL. Evenals het verhogen van inkomsten, kunnen de voorgestelde £ 3,50 vergoeding echter mensen aanmoedigen om andere vervoervormen dan de auto te gebruiken, waardoor de emissies worden geminimaliseerd.
Sadiq Khan aanpakte de voorstellen en zei: “Londenaren betalen elk jaar £ 500 miljoen aan auto -accijns taak, die vervolgens wordt besteed aan het onderhouden van wegen buiten de hoofdstad. Het is niet eerlijk op Londen dat onze automobilisten de rest van de wegen van het land moeten subsidiëren en er niets voor terug moet krijgen. De overheid moet Londen toestaan ​​zijn deel van VED te handhaven en het transportsysteem van de hoofdstad op de juiste manier te ondersteunen zoals in andere wereldsteden. ”
Hij voegde eraan toe: “Als ministers niet bereid zijn om eerlijk te spelen, dan moeten we andere opties overwegen om deze oneerlijkheid aan te pakken, zoals het vragen van mensen die buiten Londen wonen en met de auto naar Greater London maken om een ​​bescheiden aanklacht te betalen, dat zou opnieuw worden geïnvesteerd in het transportnetwerk van Londen. Zoals de onafhankelijke review aantoont, kunnen we niet doorgaan met het verwachten van het openbaar vervoer dat de betalers van het openbaar vervoer de kosten van wegonderhoud zullen subsidiëren. ”

Ben je het eens met de London Congestion Charge -prijsstijging? Laat ons uw gedachten weten in het commentaargedeelte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *