Nieuwe Hyundai I30 N: UK -kosten 2018 en specificaties die zijn blootgesteld voor Hyundai’s Hot Hatch

Hyundai heeft Britse kosten blootgesteld, evenals specificaties voor de allereerste geschikte hot hatchback – de Volkswagen Golf GTI rivaliseert I30 n, die gaat Begin 2018 te koop in Groot -Brittannië.
De prijzen beginnen vanaf £ 24.995 voor de auto’s en vrachtwagen in zijn vele fundamentele 242 pk -gedaante, maar Hyundai heeft nu geverifieerd dat Britse kopers de auto’s en vrachtwagen zijn optionele prestatiepakket zullen krijgen, waardoor de lont maar liefst 271 pk wordt.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe Hyundai I30 2017 Review
Het I30 N Performance Pack zal te koop zijn vanaf £ 27.995, wat betekent dat de meest krachtige versie van Hyundai’s Hot Hatch de Ford Focus RS, het Honda Civic Type R, aanzienlijk ondermijnt, evenals de meest fundamentele Volkswagen Golf GTI. Koopboeken worden geopend op 4 januari 2018.
Kopers krijgen een optie van zes externe verfkleuren, waaronder de nieuwe N specifieke prestatieblauwe tint. Alle auto’s en vrachtwagens functioneren een acht-inch kleuren touchscreen infotainmentsysteem met SAT NAV standaard.
Hyundai i30 n maakt openbaar debuut op Frankfurt Motor Show
Hyundai prees het concept van een hot ontwerp terug op de Parijse Autosalon 2016 in het type van het RN30 -concept, terwijl de betrokkenheid van het bedrijf bij het World Rally Championship omdat 2014 de impuls heeft gegeven om nieuwe prestatiemodellen op te zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *