Citroen Relay krijgt onofficieel H-Van 70e verjaardag bodykit

70 jaar later vanaf de onthulling van de Citroen Type H, twee automotive-ontwerpers hebben de beroemde H-Van-nu de wielen van de optie voor talloze stijlvolle straatvoedsel verkopers rondgeleverd rond Het VK – een passend jubileumviering.
Ontwerper Davido Bendorfer heeft, in samenwerking met Flamino Bertoni, een fiberglas bodykit geproduceerd voor het Citroen-relais, dat het paneelbus transformeert in een suggestieve, retro-futuristische replica. In overeenstemming met het 70-jarig jubileum van de originele H-Van, worden er in totaal 70 kits gemaakt.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste medium paneelbusjes 2017
Sommige van de traditionele kenmerken van het type H zijn duidelijk te zien in de kit-de geribbelde, golfkleeddeuren en zijpanelen komen terug, samen met het lange, portret-voorrooster en koplampen in bug-eye-stijl.
De kit zal ook in verschillende bodystyles werken-doosbusjes voor straatvoedsel, minibussen en veel veel meer zijn eveneens voorgesteld met de H-Van bodykit.
Volgens Bendorfer waren de twee ontwerpers ‘niet bedoeld om de vormen van het oorspronkelijke model te kopiëren, maar we wilden eerder de geest van het beroemde voertuig vastleggen, het opnieuw interpreteren met een nostalgisch glasvezel’ pak ‘dat op hetzelfde moment diep is geworteld in hedendaagse stijl. ”
Met slechts 70 worden gemaakt, zullen nostalgie -trippers hun bestellingen snel moeten krijgen – voordat de hipsters de kavel nemen.
Is deze bodykit een passend eerbetoon aan de H-van? Laat ons uw gedachten in de reacties begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *