Nieuwe facelifted Chevrolet Camaro Exposed

Dit is de nieuwe Chevrolet Camaro, een bijgewerkte versie van de American Muscle Mass Cars en Truck nu in zijn zesde generatie. Evenals voor het eerst heeft Chevrolet het 1LE Managing Pack aangeboden met een viercilindermotor.
Voor een mid-life facelift heeft de Camaro nogal een transformatie ondergaan. Er is een nieuw koplamp en het grilleplan geïntroduceerd dat volgens Chevrolet ook helpt bij het helpen van de luchtstroom en de motorkoeling.
11

Het vlaggenschip Camaro SS krijgt een ietwat andere front-end look met een grotere luchtinlaat.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste prestatieauto’s en vrachtwagens te koop
Binnen de grootste wijziging is de komst van een nieuw infotainmentsysteem; Een zeven-inch scherm is standaard, terwijl een groter acht-inch touchscreen als optie kan worden toegevoegd. Ergens anders zijn een omkeringcamera, voorop botsing waarschuwing, evenals een opgestane prestatiegegevensrecorder geïntroduceerd.
Voor het eerst hebben kopers ook de keuze uit de Camaro Turbo 1Le, deze wordt aangedreven door een 2.0-liter viercilindermotor, die 272 pk en 400 Nm koppel vaststelt. Het 1LE Managing Pack blijft achterwielaandrijving en kan alleen worden gekoppeld met een zesversnellingsbakwandeling, terwijl stijvere ophanging en afgestemde dempers eveneens zijn opgenomen.
Vind je de nieuwe look van de Chevrolet Camaro leuk? Laten we het in het commentaargedeelte hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *