Nieuwe 2018 Mercedes G-Klasse: SUV blootgesteld met mix van oude en nieuwe

na verschillende teasers en gelekte beelden, heeft Mercedes volledige details van zijn nieuwe G-Klasse blootgelegd. Volgens het merk is de meest recente versie van de gerenommeerde SUV veel comfortabeler, veel ruimer en veel meer capabeler en buiten de weg.
Wat onmiddellijk duidelijk zal zijn, is dat de ontwerpers van Mercedes nauwelijks hebben gesleuteld met het uiterlijk van het langst-bestaande model van het bedrijf. De G-Klasse (ook begrepen als de G-Wagen) is te koop in vrijwel exact van exact hetzelfde type omdat 1979. Het verheugde zich in zijn beste jaar van registraties vorig jaar; Naast uniek worden veel meer AMG G 63’s aangeboden dan enig type andere versies, goed voor 65 procent van de Britse omzet in 2017.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe Mercedes G-Klasse prototype Trip Review

Als zodanig wordt de G 63 het allereerste ontwerp dat u in Britse klanten wordt aangeboden. Koopboeken worden geopend in maart, wanneer de auto’s en vrachtwagen zijn openbare debuut maken op de Motor Show van Genève. Leveringen zullen in augustus voldoen.
Daarna zal de G 63 in 2019 worden vergezeld in de showrooms door de 350D-diesel. Het lijkt er echter op dat er geen ruimte zal zijn in de geheel nieuwe variëteit voor een vervanging voor de schandelijke bi-turbo V12 G 65.
De nieuwste G-Klasse maakt zijn openbare debuut op de Detroit Motor Show in G500 Form, met een 4,0-liter V8 Turbo-benzinemotor met 422 pk en 610 nm. Deze versie is nog niet geverifieerd voor de Britse verkoop, hoewel de VS begrepen is dat er een eetlust is binnen de Britse arm van het bedrijf om deze hier te brengen.
Reserveringen over elektrificatie
Ondertussen heeft Mercedes toegegeven dat de onlangs geopenbaarde G-Wagen naar de achterkant van de wachtrij zal zijn wanneer het de elektrificatie betreft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *