Nieuwe Porsche 911 Turbo Hybrid bespioneerd op de Nurburgring

Porsche bereidt zich voor om de 911 te elektrificeren met de allereerste plug-in hybride versie van de gerenommeerde sportwagen, en onze spionagefotografen hebben de automobile-testen vastgelegd bij de Nurburgring Nordschleife.
De komende 911 hybride zal gebaseerd zijn op de 992-generatie turbo, waarmee deze testautomobile zijn brede set carrosserie, achtervleugel en diepe luchtinlaat deelt. Dit prototype droeg echter een gele sticker op het achterruit, gebruikt om geëlektrificeerde prototype -auto’s in Duitsland te markeren.

Nieuwe 2022 Porsche 911 GT3 RS bespioneerd bij de nurburgring met aanzienlijke achtervleugel

De achterramen worden ook gemaskeerd, mogelijk verbergende enkele van de nieuwe elektrische systemen van dit gehybridiseerde model.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Porsche heeft het 992-serie platform ontworpen voor een hybride aandrijflijn, bevestigd aan Car Express in maart 2020 door onderzoeks- en ontwikkelingsbaas Dr. Michael Steiner.
“Het platform is hybride klaar en we hebben prototypes. Ik rijd er zelf op; Het is leuk om te rijden, ‘zei hij.
“Een ding dat op moet worden gekozen, is of het veel meer prestatiegerichte hybride of bereik-georiënteerde plug-in hybride is. Dit is een van de belangrijkste beslissingen die we moeten nemen – beslissen welke richting zo’n variant van de 911 zou moeten nemen. ”
Het merk wil geen van de 911s handelsmerk bruikbaarheid verliezen met het hybride model, dat waarschijnlijk de 2+2 -lay -out van de conventionele auto zal behouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *