CHARTPOINT CEO: “Nu is het tijd om Europa te crack Europe”

eerder dit jaar Daimler kondigde aan dat het een investeringsronde van £ 81 miljoen zou leiden in het Californische EV -infrastructuurbedrijf ChargePoint, waardoor het de Europese elektrische laadmarkt kan betreden. We spraken op de oprichter en CEO van ChargePoint, Pasquale Romano, op de Autosalon van Genève van deze maand om te zien waarom de tijd ideaal is voor bedrijven in Europa om te investeren in elektrische opladers en auto’s.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

“Tot nu toe hebben we de drang om Europa binnen te gaan weerstaan. De reden is dat we in elk segment van EV -opladen goed waren ingeburgerd en wachten tot het bedrijf voldoende volwassen was. We wilden geen puinhoop maken, om zo te zeggen ”.
Met de financiën kan ChargePoint aanzienlijke middelen besteden aan grote Europese markten, waaronder het VK. Het bedrijf is van plan om een ​​hoofdkantoor in Continent in Duitsland te lanceren, naast zijn Californische basis te zitten en gelijke aandacht en hulpbron te krijgen. Maar waarom pompte Daimler zoveel geld?
“We werken met veel grote autoferken”, beweert Romano, en biedt BMW, Toyota, Honda, GM en VW slechts enkele voorbeelden. “Maar Daimler wil vooral de Europese infrastructuurmarkt ontwikkelen. Kijk naar hun nieuwe producten en u kunt zien waarom ”. Romano citeert het volledig elektrische EQ-concept van Mercedes, plus het groeiende aantal plug-in hybride auto’s in het bereik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *