Het huidige voertuigverbruik op vergelijkbare niveaus tot mei 2020 ondanks het gebruik van het voertuig van Lockdown

tijdens het derde nationale vergrendeling van Engeland is op een vergelijkbaar niveau tot mei 2020, toen Covid-19-beperkingen voor het eerst werden verlicht als evenals Mensen waren gemotiveerd om terug te keren naar hun werkplekken.
Uit gegevens van RAC Black Box Insurance -dekking blijkt dat er 10 procent veel meer voertuigen waren gebruikt tijdens de allereerste week van de derde lockdown in januari 2021 dan er tijdens de allereerste week van de eerste lockdown in maart 2020, met 31 per Cent veel meer mijlen gedreven.

Beste stadsvoertuigen om 2022 te kopen

Dit gebruikniveau is nog steeds lager dan typische pre -bekende niveaus, hoewel 22 procent daling vergeleken met de allereerste week van februari 2020, bijvoorbeeld.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De stilste week voor webverkeer omdat het begin van de Covid-19-pandemie de tweede week was van de allereerste lockdown, toen er een vermindering van het voertuig met 41 procent in het Verenigd Koninkrijk was. De hoogste was aan de andere kant de week van 7 september – webverkeer keerde op dit moment terug naar typische niveaus, met kinderen die na de zomervakantie terug naar de instelling keren.
De RAC meldt ook dat zijn patrouilles hun drukste begonnen zijn tot een nieuw jaar op record, met acht procent veel meer storingen gingen in de allereerste vier dagen van 2021 dan in gemeenschappelijke voorgaande jaren. Kille weersomstandigheden en voertuigen die niet veel zijn gebruikt, zullen hierin een element zijn geweest, maar het laat ook zien dat chauffeurs nog steeds het gevoel hebben dat ze belangrijke redenen hebben om op de weg te zijn.

Beste zakelijke voertuigen 2022

Woordvoerder van RAC Data Insight Rod Dennis merkte op: “Ondanks het hele VK nu onder een nog meer coronavirus -lockdown, blijkt uit onze gegevens dat het aantal voertuigen dat in gebruik is niet exact dezelfde mate is gedaald als de allereerste keer dat beperkingen werden ingebracht, zijn ingebracht afgelopen maart. ”
Hij voegde eraan toe: “Het is belangrijk dat chauffeurs grondig geloven voordat ze hun auto’s gebruiken en garanderen dat ze zich alleen op zoek gaan naar belangrijke reizen zoals gespecificeerd door de richtlijnen van de overheid. Elke onnodige reis verhoogt de mogelijkheden van een uitsplitsing, of erger een botsing op het gebied van webverkeer, evenals gevaren die bijdragen aan de druk die door onze noodsituaties wordt ervaren en werknemers in de gezondheidszorg. ”
Trevor Sterling, voorzitter van de Major Trauma Group – die mensen helpt getroffen door Major Trauma – voegde eraan toe: “Onze ervaring is een vermindering van de klanten van het webverkeer Trauma -klanten die zijn opgenomen in het ziekenhuis, maar het is niettemin verwijderd dat de weg veel hoger is dan voorheen is , hoewel de NHS deze keer veel meer spanning heeft. Deze knock-on impact kan van cruciaal belang zijn, en we verlangen naar verkeer individuen om twee keer te geloven voordat ze niet-essentiële voertuigreizen nemen. ”

Het beste het webverkeer met onze keuze van de allerbeste sat-nav-apps die nu beschikbaar zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *