Ulez moet worden vervangen door slimmere prikkels, London Assembly verteld

De London Ultra-Low Duting Zone (ULEZ) is een “bot instrument” dat moet worden vervangen door slimere prikkels die mensen belonen voor het selecteren van milieuvriendelijke overdrachtsopties, Een luchtverontreinigingsprofessional heeft de London Assembly verteld.
Simon Birkett, maker en directeur Clean Air in Londen, vertelden de Vergadering dat hij evenals Isabel Dedring – voormalig plaatsvervangend Londen Tijd van de dag, waar ze zijn, evenals de hoge kwaliteit en de hoeveelheid van de brandstof die ze verbranden ”.

Kingsley-auto’s en vrachtwagens introduceren Ulez-vrijgestelde variëteit Rover Classic

Birkett stelt voor om mensen te stimuleren om te lopen of te fietsen, met het argument dat regelingen zoals Ulez en de congestiekosten “primitief” zijn in de methode die zij automobilisten vergt voor “100 gazons in een zone”.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het stadhuis heeft verklaard dat het de bestaande laadzones van de hoofdstad zal vervangen tegen 2030, maar Mylondon meldt dat Birkett gelooft dat dit sneller kan worden gedaan.
“Ik wil graag een verbintenis van de burgemeester krijgen om een ​​groter, sterker, eerlijker, slimmer schema te introduceren. De aantrekkingskracht ervan is dat je mensen misschien echt betaalt om te lopen of te fietsen, ‘zei hij.
Dr. Ian Mudway van het Imperial College London werd niet alleen gedetacheerd Birkett, evenals het plan van Dedring, maar vereiste dat het naar een nationaal niveau werd verbreed.
Raak niet gepakt door de Londense congestiekostenzone met onze nuttige uitleg hier …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *