NIEUWE SKODA KAROQ SUV: Full UK Prijzen en specificaties onthuld

Skoda heeft details aangekondigd van Britse prijzen en specficatie voor zijn nieuwe Karoq SUV. De vervanging voor de Yeti is beschikbaar om te bestellen vanaf 3 oktober geprijsd vanaf £ 20.875.
Die startprijs nets u een karoq met een 113 pk 1.0-liter TSI Turbo-benzinemotor in SE-spec, met standaardkit inclusief 17-inch legeringen, klimaatregeling met dubbele zone, voorhulp en LED-achterlichten.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste SUV’s om nu te kopen
U moet upgraden naar SE L Spec (van £ 23,165 met dezelfde motor) om items te krijgen zoals een acht-inch touchscreen Sat-Nav, keyless entry, LED-koplampen en Alcantara-bekleding. Vlaggenschip-editie-modellen (van £ 27,110 met een 148 pk 1,5-liter TSI-benzine) omvatten 19-inch legeringen, een panoramisch zonnedak, leer, een meer geavanceerd touchscreen en een elektrische bootlid.
Twee benzine en twee dieselmotoren zullen beschikbaar zijn bij de lancering. De 1,0-liter en 1,5-liter TSI-benzine worden geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak, maar kunnen ook worden gespecificeerd met een DSG-versnellingsbak met zeven versnellingen. 113BHP 1,6-liter en 148bhp 2.0-liter diesels kunnen ook worden verkregen met de DSG ‘doos, terwijl deze laatste wordt geleverd met de optie van vierwielaandrijving.
De Karoq is een opmerkelijk groter voertuig dan die het vervangt. Het is 4,382 mm lang en 1.841 mm breed – cijfers die respectievelijk 160 mm en bijna 50 mm omhoog zijn op de dimensies van de Yeti. De wielbasis van de Karoq is ook 60 mm langer, bij 2.638 mm als u een voorwielaandrijving kiest (2.630 mm voor modellen met vierwielaandrijving).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *