Renault Zoe R110 Prijzen en specificaties onthuld

Renault heeft de volledig elektrische Zoe aangepast voor 2018, met de optie van een nieuwe, veel krachtigere elektrische motor en enkele nieuwe aanpassing en afwerkingsopties. Het is nu beschikbaar om te kopen, geprijsd vanaf £ 18.420, inclusief de plug-in autosubsidie ​​van de overheid.
De nieuwe elektromotor wordt Zoe R110 genoemd en heeft dezelfde grootte en gewicht als de vorige R90 -aandrijflijn en neemt dezelfde voetafdruk in het chassis van Zoe. Het is echter veel krachtiger, het inpakken van 80 kW vergeleken met de 68 kW van de oudere motor. Het biedt dezelfde 186-mijl ‘echte wereld’ elektrische assortiment.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste elektrische auto’s te koop 2018
Het impliceert dat de krachtigste zoë te koop nu 107 pk inpakt, hoewel het koppel 225 nm blijft. Renault beweert dat de veranderingen de lage snelheidsprestaties van de Zoe niet hebben beïnvloed, maar de auto is nu veel comfortabeler op snellere wegen en is twee seconden sneller van 50 mph tot 75 mph (80-120 km / u). De nieuwe R110 versnelt van 0-62 mph in 11,9 seconden. Een minder krachtig Q90-model is nog steeds beschikbaar.
6

Naast de nieuwe motor biedt de herziene ZOE nu Android Car Connectivity, die samen met Renault’s bijgewerkte R-Link Evolution Infotainment System werkt. De 2018 My Range is echter vereenvoudigd, waarbij Renault slechts twee versieringen biedt voor het nieuwe jaar. Intryauto’s zullen Dynamique NAV zijn en worden geleverd met autolichten en ruitenwissers, spraakgestuurde TomTom Nav- en achterste parkeersensoren. Signature NAV staat bovenaan het bereik, met een Bose -stereo, verwarmde voorstoelen en een achteruitrijcamera.
Elders is een nieuwe donkere metallic paarse verfkleur beschikbaar gesteld op Dynamique Nav Zoes, die ook kan worden gekoppeld aan een paars interieur trimpakket. Dit introduceert een violette satijnen afwerking op het dashboard, luchtopeningen, versnellingshendel en luidsprekers.
De £ 18,240 catalogusprijs brengt u een Zoe Dynamique NAV R110, terwijl de kenmerkende NAV £ 20.670 kost. De Q90 (met Quick Charge) is nog steeds beschikbaar, en de twee specificaties kosten respectievelijk £ 19,170 en £ 21.420.
Zou je kunnen leven met een elektrische auto? Hier zijn de voor- en nadelen van het leven met een EV …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *