Nieuwe Citroen E-Berlingo Flair XTR XL Zevenzitter te koop nu vanaf £ 32.995

Citroen heeft een nieuw bereik-topping-uitrustingsniveau toegevoegd aan zijn e-Berlingo-line-up in de vorm van de zevenzittende Flair XTR XL.
De ‘XL’ in de naam staat voor de 35 cm lengte toegevoegd over de standaard ‘M’ -versie, waardoor een maximale ladinglengte van veel meer dan drie meter, plus 500 liter veel meer laadcapaciteit met de achterstoelen kan worden gevouwen.

Nieuwe 2022 Citroen C5 Aircross Facelift te koop vanaf £ 25,515

Andere functies toegevoegd aan deze top van het bereik E-Berlingo zijn Citroen’s Connect NAV met een acht-inch touchscreen en een 10-inch digitale stuurprogramma’s, omkeercamera, actieve veiligheidsrem, intelligente bundel koplampen, het openen van de achterklepvenster, het klimaat met dubbele zone, klimaat controle en externe temperatuur pre-conditionering.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Buitenveranderingen omvatten een set 17-inch ‘spin’-lichtmetalen wielen, glanzende zwarte dakstaven, evenals voor- en achterste slijtageplaten. Er zijn ook enkele andere veranderingen, zoals oranje mistlicht, XTR -badging en ‘resada groene’ interieur omgevingsverlichting.
Omdat het Berlingo-assortiment van Citroen nu exclusief volledig elektrisch is, wordt deze nieuwe e-berlingo aangedreven door een 100 kW elektrische motor gekoppeld aan een 50 kWh lithium-ionbatterij met een WLTP-bereik van maximaal 174 mijl op een enkele lading.
Dit kan, net als alle andere E-Berlingo-elektrische modellen, in 30 minuten tot 80% worden opgeladen bij een openbaar snel oplaadstation (tot 100 kW), en in 7½ uur door middel van een 7KW eenfase 32A thuislader.
Prijzen voor de Citroen E-Berlingo Flair XTR beginnen bij £ 31,995 voor de M-versie en £ 32.995 voor de XL-variant. Met behulp van de plug-in autitrineus beginnen de prijzen bij £ 29,495 voor de minst dure Berlingo-modelvariant, maar de XL komt niet in aanmerking voor de subsidie.
Lees hier nog veel meer over Citroen’s elektrische Berlingo en Spacetourer MPV’s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *