Volkswagen plaagt aankomende High Performance Golf

Volkswagen heeft een teaser -afbeelding uitgebracht van een aankomende, sportieve versie van de MK8 Golf, die een halo -model met meer trackfocus zou kunnen zijn dan de bestaande GTI ClubSport en R -varianten.
Details zijn schaars, maar de auto in de afbeelding draagt ​​een achterspoiler van het Performance Pack-uitgeruste Golf GTI ClubSport en R, en de voorste bumper lijkt te worden geleend van de vierwielaandrijving R, wat suggereert dat dit een meer kan zijn Gerichte versie van het 316 pk Hot Hatch.

Nieuwe Volkswagen Golf GTI ClubSport 45 2021 Review

Volkswagen bracht een track-honed GTI ClubSport’s versie van de oude MK7-generatie golf uit, maar er is nooit een scherper R-model geweest. Deze nieuwe auto kan een GTI ClubSport S of een R Clubsport zijn, waarvan de laatste een primeur zou zijn, en op tijd voor de 20e verjaardag van de voorouder van de Golf R: de MK4 Golf R32.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Hoe dan ook, de nieuwe auto ontvangt waarschijnlijk herziene geometrie en een opnieuw ingestelde ophanging voor een verbeterde incharisvermogen, evenals opnieuw gekalibreerde chassissystemen. Als de auto een Rubsport met vierwielaandrijving is, werken deze in combinatie met een koppelvectoring achterverschil, dat in staat is om 100 procent beschikbaar koppel naar elk van de achterwielen te sturen, en een drift-modus aanbieden. Een voorwielaandrijving clubsport’s model zal worden uitgerust met een elektromechanisch vergrendeldifferentieel.
De stroom komt in beide gevallen af ​​van de alomtegenwoordige EA888-motor van Volkswagen, waarbij de 2,0-liter turbocompressor-eenheid meer dan 300 pk produceert. De huidige GTI ClubSport- en R-modellen zijn exclusief verkrijgbaar met een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling in het VK, maar als deze nieuwe variant een track-gerichte special is voor puristen, dan kan een handmatige versnellingsbak op de kaarten staan. Volkswagen kan zelfs de achterstoelen verwijderen voor gewichtsbesparing, zoals bij de MK7 GTI ClubSport S.
De nieuwe krachtige golf zal de komende weken volledig worden onthuld en zal waarschijnlijk meer dan £ 40.000 kosten.
Bekijk wat er gebeurde toen we de Volkswagen Golf GTI ClubSport tegen de Golf R hier plaatsten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *