Beste video’s van 2013

Automobile Reveal publiceerde in 2013 veel meer dan 150 video’s op het YouTube -kanaal, dus het selecteren van slechts 12 om de hoogtepunten te vieren was moeilijk – zo moeilijk dat we het alleen hebben beperkt tot 13.
Bekijk onze afspeellijst en als je het leuk vindt wat je ziet, meld je aan voor ons kanaal, zodat je de huidige video’s kunt krijgen zodra we ze publiceren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Beste video’s van video’s van 2013 januari – traditionele fords zoals kinderen in een prachtige winkel – zo voelden we ons precies toen we in januari toegang tot Ford’s Heritage Workshop in Essex kregen. De site zit boordevol traditionele fords, van het ontwerp T tot de RS2000, evenals we een paar van de voertuigen die we hebben gebruikt om te bezitten te besturen – evenals sommige waar we van hadden gedroomd.
Februari – Audi A1 vs Quattro 20V Is de Audi A1 Quattro die het populaire badge verdient? Om het te ontdekken, zetten we de limited-run pocket raket op tegen een traditionele jaren tachtig Quattro 20V coupé in een Automobile Reveal Track Battle rond het Blyton Circuit in Lincolnshire. Voor de grote mate hebben we ook een Quattro Group B -rallyauto meegenomen.
Maart – VW Golf vs Rivals We hebben u in het voorjaar een probleem gevraagd: als u £ 22.000 had om uit te geven aan een dieselhatchback van een Duits Premium -merk, zou u dan een BMW 1 -serie, Audi A3 of Mercedes A -Klasse kiezen? Of is de veel meer bescheiden VW Golf 2.0-liter TDI echt een veel betere koop? Badge snobs kijken weg …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *