De regering dringt er bij alcolocks voor te introduceren voor auto’s

De regering is aangespoord om alcolocks te introduceren – waardoor een auto wordt gestart totdat de automobilist in een ademtestinstrument is geblazen om te laten zien dat ze nuchter zijn – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – zo snel mogelijk – .
Een rapport van de parlementaire adviesraad voor transportveiligheid (PACTS), dat bijdragen ontving van expertgroepen zoals IAM RoadSmart, zegt dat Alcolocks een positief effect zou hebben op de verkeersveiligheid in het VK.

Wat is de limiet van de drive-drive? Britse wetten uitgelegd

Er zijn ongeveer 240 doden per jaar geweest waarbij een drankdriver in Groot-Brittannië betrokken was, gezien het feit dat 2010, zonder recente vooruitgang te zijn geboekt bij het minimaliseren van dit aantal. Uit een IAM RoadSmart -onderzoek onder 2.000 automobilisten bleek dat 90 procent van de respondenten het idee ondersteunde dat alle nieuwe auto’s met alcolocks werden uitgerust.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Alle nieuwe auto’s die in Europa worden verkocht, moeten vanaf volgend jaar Alcolock-ingeschakeld zijn, maar de Britse regering moet een beslissing nemen over hoe deze technologie zal worden gebruikt. IAM RoadSmart heeft eerder gesuggereerd dat Alcolocks gunstig zou kunnen zijn bij het hervormen van automobilisten die eerder een drankbestuur hebben begaan.
Verder eerder onderzoek door de Road Safety Organisation toonde aan dat de persoonlijke financiële kosten van schuldig worden bevonden aan dranken van drankjes, maar liefst £ 70.000 als juridische kosten, hogere autoverzekeringspremies, alternatieve transportkosten en potentieel inkomensverlies in aanmerking worden genomen.

Ongevallen met dranken blijven bestaan, omdat de wegpolitie mislukt

Neil Greig, directeur van beleid en onderzoek bij IAM RoadSmart, zei: “Wereldwijd, de integratie van technologie, zoals alcolocks, met revalidatiecursussen, is aangetoond dat het de meest effectieve manier is om te stoppen met het aanbieden van dranken en het minimaliseren van crashes.
“Het bewijs is duidelijk. Bijna alle automobilisten willen dat nieuwe auto’s zijn uitgerust met alcolocks om het dagelijkse bloedbad op Britse wegen te stoppen door het rijden van drankjes en dit meest huidige pactenrapport is zelfs bovendien goedkeuring. In de tussentijd is ons bericht duidelijk – het moet altijd ‘geen voor de weg’ zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *