Nieuwe instapniveau Audi A7 Sportback 45 TDI Engine arriveert

De Audi A7 Sportback is net iets veel meer haalbaar geworden dankzij de introductie van een nieuwe dieselmotor op instapniveau.
Met behulp van Audi’s recente – en nog steeds schijnbaar willekeurige – naamgevingsstrategie, wordt het nieuwe model 45 TDI genoemd, die onder de bestaande 50 TDI -diesel en 55 TFSI benzinevarianten zit.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

In wezen bevat het nieuwe model dezelfde 3.0-liter V6 die wordt gebruikt door de 50 TDI, maar in een lagere melodie. Bij 228 pk maakt het 52 pk minder dan de 50, maar 13 pk veel meer dan het equivalente model in de oude A7 Sportback. Maximale koppel staat op 500 nm, verspreid op grote schaal over een bereik van 1.750 tpm tot 3.250 tpm. Gedreven door een acht snelheid automatische en quattro vierwielaandrijving, bedekt de 45 de 0-62 mph benchmark in 6,5 seconden en kan doorgaan naar een topsnelheid van 155 mph.
Net als de rest van het A7-bereik krijgt de 45 TDI een elektrisch systeem van 48 volt dat een milde hybride aandrijflijn mogelijk maakt. Met dit systeem kan de motor worden uitgeschakeld met snelheden tussen 34 mph en 99 km / u tijdens het uitpakken en kan de lithiumionbatterij van de auto opladen door regeneratief remmen. Bij het betreffen van een volledige stop, kan de motor van 13 km / u loskomen om extra brandstof te besparen, terwijl een videocamera op de voorzijde detecteert wanneer het verkeer vooruit gaat, de motor opnieuw opbergt in voorbereiding.
De resultaten van deze brandstofbesparende stappen impliceren dat ondanks de prestaties, de A7 Sportback 45 TDI 50,4 mpg bereikt in officiële tests, terwijl CO2-emissies een wielmaat van 147 g/km zijn.
Prijzen beginnen bij £ 52,240 in sportafwerking en stijgen tot £ 55,140 voor de S -lijn. Conventionele apparatuur omvat een set 19-inch lichtmetalen wielen, een infotainmentsysteem met dubbele touchscreen, het virtuele cockpit digitale instrument display van Audi, LED-lichten voor en achter en een achteruitkijkcamera. S Lijnmodellen verwerven 20-inch legeringen, stevige ophanging en matrix LED-lichten die mooie animaties spelen wanneer de auto is vergrendeld en ontgrendeld.
Lees onze uitgebreide Audi A7 Sportback Review hier het beste …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *