Amazon en Riviaans team voor New Electric Shipment Van

Amazon heeft een nieuwe, pure-elektrische verzending die is ontwikkeld en ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse elektrische auto-producent Rivian blootgelegd.
De enorme winkels hebben tot het einde van 2022 10.000 van de nieuwe elektrische bestelwagens die verzendroutes aansturen. Deze zullen worden vergezeld door een nog meer 90.000 bestelwagens tegen 2030, als onderdeel van een investering van $ 5 miljard (ongeveer £ 3,8 miljard) in het nieuwe vloot.

Beste elektrische voertuigen om 2022 te kopen

Amazon en Rivian moeten nog geen technische specificaties onthullen voor de verzendbus zoals zijn prestaties, zowel mogelijkheden als bereik. Enige innovatie aan boord is echter gedetailleerd.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Het elektrische busje zal een 360-graden videocameramysteem functioneren dat is gekoppeld aan een groot infotainmentsysteem, vergelijkbaar met het systeem dat is ontdekt in een Tesla-ontwerp 3. Chauffeurs krijgen ook een “Suite of Highway en Web Traffic Help Technology.”
Het busje is vooraf geladen met Amazon Alexa Voice Control, en kan online weersomstandigheden en handsfree navigatie aanbieden.
Voor bruikbaarheid is er een drie -laags plankensysteem, een duurzame schotdeur en een rollersluiter voor de achterkant van het busje. In het geval van een ongeval is het bestuurdersportier ook versterkt om de cabine te beschermen.
De voorkant van het busje is ontwikkeld met een grote kas en een retro-futuristische fascia vergelijkbaar met die van de Honda E City-auto. De wielen zijn zo ver mogelijk in de voetafdruk van het busje geduwd om de manoeuvreerbaarheid en het maximaliseren gebied aan boord te helpen.
De aankoop van deze nieuwe elektrische bestelwagen -vloot ontwikkelt een essentieel onderdeel van het nieuwe klimaataanpassingsplan van Amazon, dat de op het internetwinkel enorme bron 80 procent van zijn energie uit hernieuwbare bronnen zal zien tegen 2024. Dit cijfer is gerangschikt om te verhogen tot 100 procent door 2030, die netjes in lijn valt met de inzet van de blijvende elektrische vloot van het bedrijf.
In februari leidde Amazon een investeringsronde van $ 700 miljoen (ongeveer £ 540 miljoen) in Rivian. Rivian heeft ook aanzienlijke investeringen van Ford gekregen, als onderdeel van een aanbod waarmee de twee autobedrijven samenwerken aan een nieuw elektrisch voertuig.
Rivian heeft al twee eigen ontwerpen onthuld-een SUV genaamd de R1S en een pick-up truck genaamd de R1T, het platform voor beide zal waarschijnlijk worden gebruikt voor de nieuwe elektrische busje. Het bedrijf plant ook een op rally geïnspireerde stijl voor zijn volgende model.

Wat vind je van deze recordbrekende EV-volgorde? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *