Vauxhall Corsa-E en Mokka-E krijgen £ 3k prijsverlaging nadat subsidiewijzigingen

Vauxhall heeft gereageerd op de verrassingsvermindering van vorige week in de stimulans voor de plug-in Automobile Grant (PICG) van de VK door de prijs van zijn elektrische auto’s te verlagen .
Vanaf vandaag zullen de batterij-aangedreven Corsa-E en Mokka-E hun catalogusprijzen minimaliseren met £ 3.000. Het geeft aan dat de eerste nu begint vanaf £ 25,805 op de weg inclusief de subsidie, met de laatste tot £ 29,365 inclusief de subsidie.

Vauxhall Corsa-E Review

De herziene prijzen worden geïntroduceerd in plaats van eerdere aanbiedingen van klanten. Paul Willcox, de directeur van Vauxhall, zei: “Vauxhall wil het VK zo snel mogelijk naar elektrische autorijden stappen, daarom hebben we ons ertoe verbonden een merk met alleen elektrisch te worden vanaf 2028.
“In het licht van een extra evolutie aan de Automobile Grant van de overheid, hebben we de beslissing genomen om ons prijsbeleid te wijzigen op onze All-Electric Corsa-E en Mokka-E-modellen.”
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Afgelopen woensdag, zonder enige waarschuwing, introduceerde de regering opnieuw een nieuwe ronde van bezuinigingen in haar EV- of hybride auto- en van stimuleringsregeling. Kopers kunnen nu maximaal £ 1.500 korting op de prijs van een in aanmerking komende auto (£ 1.000 minder dan voorheen) claimen op modellen die niet veel meer dan £ 32.000 kosten. Dat is een vermindering van £ 3.000 op de vorige prijslimiet.
Vauxhall’s beslissing om de prijs van zijn twee elektrische auto’s te minimaliseren, geeft aan dat zelfs de dure uitrustingsniveaus, namelijk de Corsa-E Elite en Mokka-E Ultimate, allemaal vallen onder de £ 32.000 cap op de subsidie, dus in aanmerking komen voor de £ 1.500 korting .
Eerder vorige week kondigde Vauxhall ook enkele technische upgrades aan naar beide modellen, die hun bereik met een enkele lading met maximaal zes procent verhoogt.
Klik hier voor de stroom van onze Vauxhall Mokka-E langdurige test …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *