Ziekenhuizen zullen stoepranden negeren op hun parkeerkosten, ministers van de staat

hebben gewaarschuwd dat ziekenhuizen “twee vingers omhoog” zullen houden bij de nieuwe richtlijnen die proberen extreme “belasting op de zieke” parkeerkosten te stoppen.
Familieleden van ernstige zieke patiënten, cliënten met een handicap, mensen met regelmatige bezoeken en personeelswerkverschuivingen moeten volledig gratis of goedkope parkeerplaats worden verstrekt onder de richtlijnen van de nieuwe afdeling Gezondheid en Wellness uitgegeven aan Engelse ziekenhuizen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De kosten zijn meestal volledig afgeschaft in Schotland en Wales, maar in Engeland blijft 79 procent van de ziekenhuizen blijven betalen – in sommige gevallen tot £ 500 per week. Ouders met premature baby’s moeten op typische £ 32 per week betalen om hun auto’s te parkeren.
• Dood van de belastingdiscus: wat het betekent
Ministers tijdens een Home of Commons -argument waren echter niet overtuigd dat ziekenhuizen zich zouden houden aan de richtlijnen en die het ministerie van Volksgezondheid en Wellness vereisten om een ​​”Plan B” op locatie te hebben, zou dit moeten gebeuren.
MP Frank Field, Birkenhead, zei: “We begrijpen uit onze regionale gebieden dat sommige medische faciliteiten trusts zorgvuldig twee vingers zullen plaatsen als wat de secretaris van specificeerden zegt.
“Ik hoop enorm dat wanneer de priester antwoordt, hij zal vermelden wat Plan B is voor die ziekenhuizen die overdreven degenen die verplicht blijven, naar hun familieleden in het ziekenhuis blijven gaan.”
• Typische stoel voor kindervoertuig brengt veel meer ziektekiemen dan een toilet
Sommige ministers gingen zelfs nog meer en de vereiste afschaffing van parkeerkosten voor medische faciliteiten in Engeland en topkwaliteit hen een “belasting op NHS -behandeling”.
Telford -parlementslid David Wright voegde eraan toe: “Ik geloof dat de kosten van parkeergarage voor medische faciliteiten moeten worden afgeschaft. Sommige mensen hebben de kwestie uitgesproken dat mensen het park zullen overlopen in parkeergebieden voor medische faciliteiten.
“Tickets kunnen nog steeds worden uitgegeven om te garanderen dat parkeerplaatsen worden gecontroleerd, maar het kan gratis worden gemaakt. Het huis zou de regering moeten duwen, evenals de oppositie om een ​​verplichting te doen om parkeerkosten in ziekenhuizen op medium te schenken termijn.”
Wat denkt u van het parkeren van voertuigen in Britse ziekenhuizen? Vertel ons over uw opvattingen en ervaringen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *