Nieuwe Vauxhall Corsa-e Griffin brengt veel meer ingesteld voor een lagere startkosten

Vauxhall heeft een nieuw ‘griffin’ trimniveau toegevoegd aan de corsa-e line-up, waardoor styling-tweaks worden aangebracht, evenals veel meer gebruikelijk aan de Britse die van Groot Populaire kleine elektrische auto.
De Vauxhall Corsa-E Griffin zit boven SE NAV Premium Spec wanneer het betrekking heeft op het aangeboden apparaten, maar het nieuwe ontwerp ondermijnt het op kosten in een offerte om de Corsa-E als een waardepropositie te verbeteren.

Nieuwe Vauxhall Crossland Griffin verschijnt om de aantrekkingskracht van SUV te vergroten

Griffin-trim daalt de vraagkosten tot £ 26,390, waardoor het de meest goedkope Corsa-E tot nu toe is. Het is echter ook uitgerust met een veel meer gebruikelijke kit, waaronder een reeks semi-autonome beveiligingssystemen, zoals automatisch noodremmen in noodstad, het waarschuwen van de rijstrook en Lane Keep Assist. Snelheidsindicatieherkenning, vooruit botsingswaarschuwing en chauffeur slaperigheid detectie ook kenmerken.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Terwijl versies met een hogere specificatie een 10-inch infotainment touchscreen gebruiken, heeft de Corsa-E Griffin een 7-inch systeem met Apple CarPlay en Android CAR-integratie standaard. Satelliet-navigatie wordt ook opgenomen, samen met een 7-inch digitaal instrumentweergave.
Griffin-spec voegt ook verwarmde voorstoelen toe, evenals een verwarmd stuurwiel, samen met automatische lichten en ruitenwissers. Er zijn ook styling-tweaks, bestaande uit een contrast zwart dak, getinte achterramen, LED-mistlichten en 17-inch tweekleurige legeringen met een diamantgesneden afwerking.
De aandrijflijn is ongewijzigd, dus dankzij een 50kWh batterijpakket heeft de Corsa-E een verscheidenheid van meer dan 200 mijl, met een nul tot 80 procent kosten die slechts 30 minuten duurt dankzij gemeenschappelijke 100 kW DC snelle vergoedingsmogelijkheden.
De uitgangsvermogen staat op 134 pk, evenals met een vergelijkbare 260 Nm koppel als de rest van de Corsa-E-line-upprestaties, is eveneens ongewijzigd, met de 0-62 mph sprint die 8,1 seconden duurt.
Met een startkost van £ 26,390 zijn Griffin Spec -auto’s en vrachtwagens beschikbaar in £ 750 minder duur dan SE Nav Premium -modellen, ondanks de toegevoegde kit. Vauxhall biedt ook een PCP -plan met maandelijkse betalingen vanaf £ 265.
Klik hier voor onze vermelding van de allerbeste kleine elektrische auto’s en vrachtwagens die te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *