‘Sony’s aankomst als auto’s en vrachtwagenmaker is misschien wel de meest interessante in tijden’

Wat betekent Sony voor u? De dagen dat het de koning van de heuvel in de audio en tv -werelden was, zijn al lang verdwenen, maar de meesten van ons in het Auto Reveal -team houden in gedachten in Walkmans, tv’s en zelfs Sony Mobile -telefoons liefdevol.
Als je het gesprek uitbreidt naar de volgende generatie nieuwe auto’s en vrachtwagenkopers – en ik heb er drie in mijn huis – betekent Sony zowel PlayStation als foto’s; Het bedrijf zat achter de nieuwste Spider-Man-film!

Tesla -ontwerp s met prototype batterij dekt 752 mijl op één lading

Dat brengt het merk op een fascinerende locatie als het gaat om auto’s. Het heeft duidelijk geen stamboom in de autowereld, behalve het leveren van onderdelen aan auto’s en vrachtwagenmakers, evenals zijn allereerste ideeënauto’s en vrachtwagen in 2020. Maar dan, Tesla …
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het heeft zeker ons team laten spreken – evenals het vooruitzicht van Sony die een auto’s en vrachtwagen promoot met zijn PlayStation -platform, of in zijn films, is het soort reclame voor andere auto’s en vrachtwagenmakers die miljoenen uitgeven – hoewel het zelden loont.
Een Sony -auto’s en vrachtwagen kunnen verschijnen met een aspect van groot dat het onmiddellijk wenselijk maakt, naast een focus op technologie en infotainment met echte herkomst.
Maar kunnen we het bedrijf vertrouwen om te vestigen en een complexe nieuwe elektrische auto te ontwikkelen? Uiteindelijk hoeft het niet – niet met mensen als Magna rond.
Magna is een van de grootste auto’s en vrachtwagenzaken waar je nog nooit van hebt gehoord. Het is het bedrijf dat auto’s en vrachtwagenbedrijven gebruiken om zowel hun auto’s te ontwikkelen en te ontwikkelen. Het heeft al samengewerkt met Sony, het werkt samen met Fisker en het werkt ook aan de Ineos Grenadier.
En momenteel ontwikkelen de planten van Magna de Jaguar I evenals E-PACE, de BMW 5-serie evenals Z4 (en zijn Toyota supra broer of zus) evenals de Mercedes G-Klasse. De lijst met auto’s en vrachtwagens uit het verleden en klanten is ook indrukwekkend.
Wat een auto’s en vrachtwagen tegenwoordig wenselijk maakt, is niet alleen wat het eruit ziet als rijdt, maar wat het merk betekent, evenals precies hoe het op de markt wordt gebracht. Sony is misschien wel verloren van de Koreanen in de tv -wereld, maar de aankomst in de auto’s en een vrachtwagenscene is misschien een van de meest interessante die we al jaren hebben gezien.

Bekijk hier de laatste over Sony’s plannen voor een elektrische auto’s en vrachtwagen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *