Mazda om het hele bereik te elektrificeren tegen 2035

Mazda heeft zijn toekomstplannen voor geëlektrificeerde en autonome auto’s op zijn Global Tech Forum in Frankfurt uiteengezet, en kondigde aan dat vanaf 2035 elke nieuwe verkochte Mazda op een bepaalde manier zal worden geëlektrificeerd.
Het bereik van Mazda zal beschikken over milde hybride, plug-in hybride en volledig elektrische modellen, hoewel het bedrijf geen plannen heeft om brandstofcelvoertuigen te ontwikkelen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Vanaf 2019 zal Mazda milde hybride versies van kernvoertuigen aanbieden, terwijl de eerste volledig elektrische batterij van het bedrijf ook over twee jaar wordt gelanceerd, compleet met een optie voor het extender van Rotary Range. Een onthulling van de volledig elektrische Mazda zal volgend jaar plaatsvinden.
Plug-in hybride auto’s gaan vanaf 2021 de Mazda-line-up binnen. In de bespreking van de beslissing om een ​​volledige batterij EV te doen voor een plug-in hybride, Mazda’s Managing Executive Officer voor PowerTrain Development, legde Ichiro Hirose uit dat beleid in essentiële markten impliceert dat voor Mazda een volledige EV eerst veel logischer is.
• Nieuwe Mazda Electric -auto verschuldigd in 2019
Hirose-san voegde eraan toe dat Mazda “een manier moet bedenken om zijn EV-voertuigen te introduceren” op een manier die kopers weg zal trekken van andere merken die grote elektrificatieschema’s hebben aangekondigd. Een Rotary Range-extender zou zo’n manier zijn, die de gerenommeerde motortrachttechnologie van het bedrijf voor een geheel nieuwe applicatie voor de toekomst paren.
In 2019 introduceert Mazda ook compressieontsteking benzine-motoren onder de SkyActiv-X-banner, die volgens de onderneming tot 30 procent veel meer koppel zal opleveren met een toename van het brandstofverbruik van ongeveer 20 procent. Diesel is echter niet dood-een nieuwe generatie Skyactiv-D-motor is de pijpleiding en zal in 2020 worden uitgebracht.
Autonome technologie is ook in ontwikkeling op het hoofdkantoor van Mazda-het bedrijf zegt dat het in 2020 zelfrijdende technologie zal beginnen te testen, met als doel om autonome systemen beschikbaar te stellen in elke auto die het tegen 2025 verkoopt.
Denkt u dat Mazda tegen 2035 zijn geëlektrificeerde doel zal bereiken? Laat het ons hieronder weten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *