Toyota belooft enorme effectiviteitswinst voor Next-Gen Hybrids

Toyota heeft bullish op het groeiende auto’s en vrachtwagenmarktpatroon voor plug-in hybriden gereageerd, er is een aantal nog veel meer te vinden voor zijn eigen CVT Matig Hybrid System ingezet in zowel de Toyota als Lexus Ranges.
We spraken met Toyota’s productchef Karl Schlicht tijdens de Parijse Autoshow 2014 over de terughoudendheid van de Japanse maker om te investeren in plug-in hybride technologie.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

“Het voordeel van het verkopen van zeven miljoen eenheden geeft aan dat we begrijpen wat werkt,” betoogde de Canadese productmanager. “De mythe dat onze hybride heeft gepiekt en dat we naar lithium moeten stappen [batterijen] of plug-in is sterk overdreven.
“We ontdekken dat het huidige hybride systeem er nog veel benen over heeft. Het is uiterst betrouwbaar, de kosten dalen, evenals niet detecteerbaar voor de klant – ze begrijpen niet eens wat voor soort batterijen erin zijn. Evenals het is naadloos – het werkt in de stad. Ja, er zijn klachten van geliefden dat CVT het enorme probleem is in termen van plezier-tot-drive-gevoel, maar daar gaan we aan werken. Het geeft niet aan dat we de vereiste volledig naar een plug-in-opstelling moeten stappen. ”
Schlicht merkte ook de inspanningen van Toyota op met de Prius-plug-in, die consistent is verkocht door de meer betaalbare mild-hybride variant.
Bovendien rust Toyota niet op zijn lauweren met alternatieve aandrijflijnsystemen. Aanwezig op de showstandaard was het Hydrogen FCV -concept, dat Toyota heeft geverifieerd, zal in 2015 worden beperkt, en dat is nog maar het begin.
Gevraagd of Toyota van plan is om waterstofbrandstofcellen als een één-auto-plan te houden of de technologie te verbreden, antwoordde Schlicht: “Ik geloof dat we eerst een verklaring willen afleggen met het speciale uiterlijk van de FCV. We hebben echter al gezegd dat we in de toekomst van waterstof geloven, en ik geloof dat je ons kunt geloven als je kijkt naar wat we al met hybriden zijn geweest. Het is duidelijk dat we aan een soortgelijk patroon gaan voldoen om ervoor te zorgen dat niet slechts één auto waterstofbrandstofcellen is-maar dat is op dit moment de methode op de weg. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *