Nieuwe Vauxhall Corsa onthuld op Paris Motor Show

Vauxhall’s geheel nieuwe 4e generatie Vauxhall Corsa Supermini debuteerde op de Parijse Autosalon 2014, met eerste leveringen vanaf januari 2015.
• We hebben de nieuwe Vauxhall Corsa in het VK gereden – klik hier voor de volledige recensie
De Corsa-reeks omvat drie en vijfdeurs hatchbacks aangedreven door een line-up van economische benzine en dieselmotoren met Vauxhall die ook bevestigt dat een VXR Hot Hatch-variant zal worden aangeboden. De prijzen zullen naar verwachting in grote lijnen gelijkwaardig zijn aan de huidige Vauxhall Corsa.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Wanneer GM de afgelopen jaren consequent bijna 85.000 Vauxhall Corsa -modellen in het VK heeft verkocht, vraagt ​​u zich af of u een vervanging moet lanceren.
• Beste supermini’s om nu te kopen
Maar het bedrijf heeft aandachtig naar zijn klanten geluisterd en de dingen die ze leuk vinden, de dimensies en basisvorm – terwijl ze hard werken, terwijl ze hard werken aan het verbeteren van de dingen die ze bekritiseerden, zoals de rit, de handling en de binnenkwaliteit. We kwamen bij Vauxhall’s Small Car -merkmanager, Ian Mitchell, voor een exclusieve rondleiding door de auto …
Vauxhall’s hoge verwachtingen van de nieuwe Corsa
Vanaf het begin is het duidelijk dat Vauxhall zijn bezienswaardigheden hoog zet. “We wilden dat het de rijkwaliteit van een polo zou hebben, maar zo leuk zijn om te rijden als een fiesta – als je die benchmarks raakt, heb je het gekraakt, en we geloven dat we dat hebben gedaan,” zei Mitchell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *