“Groot -Brittannië heeft de ontwerphoofdstad van de wereld overgenomen”

Er was vorige week veel te vieren tijdens de World Car Awards -ceremonie in New York. De bende van vier-Groot-Brittannië, Duitsland, Japan en Zweden-bevestigde bijvoorbeeld dat ze nu de beste voertuigproducerende landen op de planeet zijn in termen van kwaliteit en wenselijkheid.
En om bot te zijn, moet het achtervolgingspakket – Amerika, Tsjechië, Frankrijk, Italië, Korea en Spanje – de kogel bijten en toegeven dat ze niet in dezelfde elite -competitie zijn. Voorlopig, tenminste.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Een andere realiteit is dat Groot -Brittannië de ontwerpkapitaal van de wereld heeft overgenomen. Ik zeg dit omdat Jaguar het gewilde World Car Design of the Year-trofee in 2017 won met de F-Pace, terwijl Land Rover dit jaar dezelfde prijs pakte met de Velar.
Dus Jag’s Ian Callum en Land Rover’s Gerry McGovern kunnen om die reden zichzelf om die reden als de grootste ontwerpers op aarde beschouwen. En de erfgenaam is van collega Brit Marek Reichman van Aston Martin. eerlijk genoeg? Wie is beter?
Spraakmakende bedrijven zoals General Motors en Mercedes zouden zich moeten schamen dat ze niet zoveel verdienden als een vermelding bij deze World Car Awards. Little Ol ’Suzuki en worstelende Chrysler sloegen tenslotte ruim boven hun gewichten door de laatste fasen van de concurrentie te bereiken. Schaamte toen dat een uitgeput GM en Lethargic Merc opvallen door hun afwezigheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *