Verminderde snelheidslimieten en automobielvrije zondagen die in plan zijn om brandstof

te besparen, aangezien de invasie van Rusland in Oekraïne de wereldwijde oliemarkt blijft bedreigen. Potentieel voor extreme prijsstijgingen.
Als het volledig wordt geïmplementeerd door geavanceerde economieën, beweert het IEA dat de maatregelen van het plan de olievraag binnen vier maanden met 2,7 miljoen vaten per dag zouden verlagen – gelijk aan de olie -vraag van alle auto’s in China.

“Ik kan bevestigen dat de £ 10 gallon brandstof is aangekomen”

“Dit zou de potentiële spanningen aanzienlijk verminderen op een moment dat een grote hoeveelheid Russische benodigdheden de markt niet langer bereiken en het Peak Demandseizoen van juli en augustus nadert. De maatregelen zouden een nog groter effect hebben als het gedeeltelijk of volledig in opkomende economieën wordt toegepast, ‘zei de organisatie.
De voorstellen zouden mogelijk een significante impact hebben op stuurprogramma’s, omdat het suggereert dat automobielvrije zondag, de dagen afwisselend de dagen die verschillende automobilisten in steden kunnen binnenrijden en snelheidslimieten kunnen verlagen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

“Als gevolg van de verschrikkelijke agressie van Rusland tegen Oekraïne, kan de wereld in tientallen jaren zijn grootste schok van de olievoorziening worden geconfronteerd, met substantiële implicaties voor onze economieën en samenlevingen,” zei IEA uitvoerend directeur Fatih Birol, die het plan op een nieuwsconferentie lanceerde op een nieuwsconferentie Met Barbara Pompili, de minister van de ecologische overgang van Frankrijk, die momenteel het presidentschap van de Europese Unie heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *