Renault-master van waterstof bevestigd voor 2022 Launch

Renault is al geruime tijd weg bij een waterstofcelversie van zijn masterbus. Maar nu heeft het bedrijf eindelijk een lanceringsdatum neergehaald.
De nieuwe Renault-meester van H2-Tech zal in 2022 te koop zijn, wanneer het een alternatief voor een langere afstand, nul-emissie wordt voor de bestaande master ZE van het bedrijf.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Hoewel de meester Ze ideaal is voor stedelijk gebruik, geeft een bereik van minder dan 100 mijl aan dat het niet geschikt is voor langere reizen-vooral die op routes met hogere snelheid.

Beste elektrische busjes 2022

Dit is waar de master van H2-tech binnenkomt. Het busje gebruikt dezelfde 33kWh-batterij en elektrische motor als de master Ze, met de toevoeging van een 30 kW waterstofbrandstofcel en vier 6 kg waterstofopslagtanks om zijn bereik tot een geclaimde te verbeteren tot een geclaimde 310 mijl.
De H2-Tech deelt dezelfde carrosserie als de medium wielbasis, versie met een hoge dak van de dieselmeester, wat aangeeft dat er voldoende ruimte in de achterkant is voor maximaal 12 kubieke meter goederen. Renault zegt ook dat deze specifieke opzet het busje goed geschikt maakt voor het leven als bezorgvoertuig.
Maar Renault stopt niet alleen bij paneelbusjes. Het merk heeft plannen voor een hele reeks auto’s op basis van de master van H2-Tech, waaronder een minibus met 15 zitplaatsen en een nieuw chassis cab-model, beide met dezelfde waterstoftechnologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *