Nieuw Skoda Vision X-concept Previews Little SUV

Dit is de Skoda Vision X, een concept van Motor Show van Genève dat een nieuwe kleine crossover van het Tsjechische merk bekijkt, vergelijkbaar in stijl met de stoel Arona en VW T-ROC.
De showauto maakt ook gebruik van gecomprimeerd aardgas (CNG) als een potentieel schonere brandstof en beschikt over een mild-hybride aandrijflijn die is gemaakt om vierwielaandrijving en beperkte pure-elektrische hardingen aan te bieden.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De Vision X – die naar verwachting in 2019 de productie zal bereiken en de badge amiq of anuq zou kunnen dragen – is veel meer een crossover dan een SUV. Het is 4.250 mm lang en 1.800 mm groot – langer en breder dan beide ‘Sister’ VW Group Cars, de T -ROC en Arona. Maar de daklijn van de Skoda is ook aanzienlijk lager dan beide voertuigen ‘.
Het is belangrijk dat de wielbasis van de Vision X 2.645 mm – 55 mm omhoog is op een T -ROC’s en een volledige 80 mm langer dan een Arona – omdat Skoda wil dat de kleinste SUV de praktische bruikbaarheid van gezinsauto’s levert die nog steeds een familielid zeldzaamheid is in deze stijlgerichte klasse. Om dit te bereiken, baseert het de productieauto niet op de supermini-lengte iteratie van het MQB A0-platform van de VW Group, maar in plaats daarvan op de langere versie die ook zal worden gebruikt in de volgende generatie Rapid.
20

Die langere wielbasis is duidelijk duidelijk in het ontwerp, met de unieke ‘kick’ van Skoda rond de C-pilders. De voorkant combineert de huidige SUV -stijltaal van het bedrijf door de dagrijlichten (die ook geanimeerde tekensignalen bieden) te plaatsen die boven de grotere koplampen hieronder zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *