Breathalyser-test ontdekt DIY Set Resultaten Zorgenloos Onregelmatige

Chauffeurs kunnen gevaar verliezen van hun licenties plus nog meer sancties door afhankelijk van persoonlijke ademhalers om te garanderen dat ze risicovrij zijn om te rijden na het drinken na het drinken.
Een test per auto Express, als onderdeel van onze geen drankje, geen vraagcampagne, ontdekte dat DIY-kits inconsistent kunnen zijn. We evalueerden vier, waaronder een politie-gecertificeerde kit, met behulp van een gouden gemeenschappelijke kalibratie die water en ethanol mengt om een ​​monster op de cusp van de wettelijke limiet te produceren.
Advertentie – Kort artikel gaat verder onderaan

De Police-gecertificeerde drager-gadget heeft een bloedalcohol-lezing van 0,076 procent verstrekt. De wettelijke limiet is 0,08 procent, evenals als dit langs de weg was geweest, is het waarschijnlijk gevraagd om een ​​bewijsmonster te bieden.
• Herfstaanduiding 2014: wat het impliceert voor automobilisten
De minder dure gadgets werden op de exacte manier geëvalueerd, maar allemaal opgenomen ons als over de limiet. Dit lijkt misschien alsof ze gewoon risicovrij zijn – wat geweldig is – echter in werkelijkheid terugkeerden ze zo’n ander evenals verwarrende resultaten (rechts) dat ze ons onzeker zijn van hun nauwkeurigheid.
Hunter Abbott, Managing Director voor nu Group UK, die Alcosense-ademhalers produceert, zei: “Je krijgt waar je voor betaalt met deze apparaten. Het is moeilijk om een ​​soort vertrouwen in hen te hebben wanneer u zulke inconsistente resultaten krijgt. ”
• MPS-telefoongesprek voor stappen om neer te klemmen op instelling Run Anarchy
Een woordvoerder van de Association of Chief Authentions Officers heeft ons verteld: “Terwijl persoonlijke ademhalingsmogelijkheden een indicator van iemands alcoholniveau kunnen bieden, zouden ze niet moeten worden vertrouwd en als het lezen niet zou bieden nauwkeurig.”
DIY BreathalySer Set Test: de resultaten
Drager 6510 tester
6

Gaf een lezing van net onder de limiet. Alle drie de tests die we liepen waren binnen 0,003% van elkaar. Geautoriseerd door het huiskantoor, evenals politie-gecertificeerd.
MAPLINE Device Tester
6

Verkrijgbaar in Tesco, evenals elektrische winkels voor slechts £ 4,99. Het webverkeerslichtsysteem verklaarde dat we voorbij waren, maar deed precies hetzelfde voor een test zonder alcohol.
Digitale schermtester
6

Mits een hogere lezing op één test, en vervolgens een ander resultaat verschaft zonder een adequate hoeveelheid lucht erin. Het deed precies hetzelfde zonder dat we er ook in blazen.
Rijd veilig tester
6

Lees 0,05% voor één test – de grootste REWETHERSULT – hoewel het in sommige gevallen eco-vriendelijk ging om te strijden. We waren goed. Onbetrouwbaar bij geëvalueerd zonder alcohol.

Heb je ooit een DIY-ademtester gebruikt om te inspecteren als je risicovrij bent om te rijden? Wat geloof je van onze testresultaten? Laten we begrijpen in het reactiesgedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *