2022 ISUZU D-MAX Arctic Trucks AT35 onthulde

De 2021 Commercial Automobile Show markeerde het debuut van de Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35, een nieuwe versie van de huidige D-Max die een agressieve nieuwe look toevoegt en verbeterd -Road -vermogen. Arctic Trucks heeft in het verleden zijn magie gewerkt aan de vorige generatie D-Max, maar dit is de eerste keer dat we de AT35-conversie aan het nieuwe model hebben toegevoegd, dat begin 2021 in het VK werd gelanceerd.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Veranderingen in de D-Max omvatten de toevoeging van een versterkt chassis, verhoogde Bilstein-ophanging en die 35-inch banden met grote diameter op exclusieve lichtmetalen wielen. Bredere wielarches bedekken de banden, terwijl uitgebreide loopborden helpen met toegang tot het verhoogde dubbele cabine interieur.

Ford Ranger vs Isuzu D-Max

Binnenin zijn er hoofdsteunen van het merk Arctische vrachtwagens, vloermatten en dorpelomslagen, terwijl de rest van de cabine royaal is uitgerust, dankzij het feit dat de AT35 is gebaseerd op top-spec v-cross-trim.
Onder de huid gebruikt de AT35 dezelfde loopwiel als de rest van het D-MAX-bereik. Dat geeft aan dat het een 162 pk 1,9-liter diesel en schakelbare vierwielaandrijving heeft. Een diff-lock aan de achterkant is beschikbaar, dus het enige beperkende aspect van de off-road vermogen van deze truck zal de extra breedte zijn.
Isuzu beweert dat de suite van de D-MAX van veiligheidsfuncties die het hebben geholpen om een ​​vijfsterren-euro NCAP-rating te verdienen intact blijven, dus Lane Assist, Forward Collision Alerting en autonoom noodremmen zijn allemaal opgenomen.
16

William Brown, de directeur van Isuzu UK, zei: “Het is een genoegen om met Arctische vrachtwagens te werken aan dit prototype bij de ontwikkeling van de lancering van onze nieuwe AT35. Na het succes van de geheel nieuwe D-Max-lancering in 2021, voelt het heel opwindend om een ​​andere nieuwe auto te lanceren in 2022. We wilden voortbouwen op de sterke punten van de D-Max om een ​​zeer wenselijke en zeer competente 4×4-pick-up te maken En we zijn zo blij met het resultaat. Door het gebruik van de uitstekende kennis van Arctic Trucks naast de uitstekende vaardigheden van de D-MAX is de AT35 echt een indrukwekkende truck. ”
De prijzen zullen dichter bij de lancering van de AT35 in 2022 worden aangekondigd, maar verwacht dat het een premie zal besturen op een V-Cross-model, dat op iets minder dan £ 40.000 komt.

Isuzu D-Max Utility Tipper
Ook onthuld op de CV-show was een nieuwe chassis cabine conversie voor de D-Max. De utility tipper-conversie is uitgevoerd door conversiespecialist TGS, die een uitgebreide cabine D-max heeft genomen en een aluminium load bed heeft toegevoegd dat wordt verhoogd met behulp van een hydraulische aansluiting op een schaarlift met dubbele actie.
Dit kan van een afstand worden bediend, dankzij de externe voorsprong die aangeeft dat u niet naast de kipper hoeft te staan ​​wanneer deze in bedrijf is. Ook aangebracht op de showtruck is een luchtophangsysteem dat het comfort verhoogt en tegelijkertijd het bruto auto -gewicht van de vrachtwagen verhoogt tot 3,5 ton, maar nog steeds een lading van één ton behoudt.
Bekijk nu de beste pick-up trucks die te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *