De nieuwe Climbkhana -video van Ken Block neemt de bezienswaardigheden op van Pikes Peak

Ken Block, het automotive -pictogram en de man achter DC -schoenen, heeft een geheel nieuwe video laten vallen die hem achter het stuur beschikt begrepen als de ‘Hoonicorn’) die de wereldberoemde Pikes Peak Hillclimb verscheurt.
Zoals altijd is er een eclectische mix van handrembochten, uitlaatpops en ongelooflijk voertuigbeheer dat miljoenen benzinehoofden over de hele wereld zijn gaan houden. In tegenstelling tot de ook gestileerde Gymkhana -video’s, is er echter het altijd aanwezige risico om van de zijkant van een klif te vliegen in een stofwolk en bandenrook.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Gymkhana van Ken Block: Video’s 1-9 uitgelegd

Terwijl hij omgaat om de top in de Mustang te bereiken, is de reis niet zonder drama. In het bijzonder wordt Mr Block allemaal zo goed bekend met het smalle grindkanaal direct aan de rand van een hoek, voordat hij wordt geconfronteerd met een verzameling tegemoetkomende agrarische machines die lijkt alsof het geld zou maken van wat van uien tot krachtige Mustangs.
Over de Mustang gesproken, de specificaties verdienen een vermelding. Onder de motorkap is er een twin-turbo 6,7-liter V8 die op 21 pond boost loopt en methanol als brandstof gebruikt. Dit betekent dat het 1.400 pk heeft op de crank en als zodanig, met banden met niets anders. Ken Block zelf zei: “… deze [de Hoonicorn] is het absoluut meest beangstigend dat ik ooit heb gereden, ik ben niet overdrijven. Helemaal niet. De Motor Revs en spins mijn Toyo -banden om zo snel te beschadigen dat ik de versnellingen niet snel genoeg kan wijzigen. Het is echt een geestdodende, gekke ervaring om te proberen dit ding te besturen. Het is geweldig.”
De Climbkhana -video is van de achterkant van de negen extreem succesvolle Gymkhana -video’s gekomen, evenals ook een recente Terrakhana -video. In het eerste stimuleert de heer Block krachtige voertuigen met vierwielaandrijving (inclusief een Subaru Impreza WRX, Ford Fiesta en Ford Focus RS RX) rond grootstedelijke omgevingen die normaal gesproken een gezonde hoeveelheid gesloten openbare wegen omvatten.
De Terrakhana -video was een beetje anders, en zag de speeltuin verhuizen naar de vuile achtertuin van Swing Arm City, Utah. Hier zette Ken zijn luchtfilter op de test die rond rotsblokken dreef en het beklimmen van met zand bedekte rotsformaties.

Wat is uw voorkeur gekomen Ken Block -video? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *