Subaru Forester STI plaagde vóór het debuut van november

Tien jaar geleden produceerde Subaru een van de eerste prestaties SUV’s die rond waren met de Forester STI, en nu is een nieuwe versie bijna hier. Het Japanse bedrijf heeft enkele niet-onthullende teaser-opnamen van de brandende off-roader uitgebracht, die op 25 november in het openbaar worden getoond.
Subaru pionierde de nu gemeenschappelijke hot-suv-formule door de 2,5-liter turbomotor van de turbomotor uit de Impreza STI in zijn bescheiden boswachter te persen. Hoewel het hier nooit officieel werd verkocht, hielden genoeg mensen van zijn mix van robuustheid en snelheid die hier nogal wat werden geïmporteerd.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• snelste SUV’s om te kopen
We verwachten dat de nieuwe versie hier nog steeds niet wordt verkocht via de dealers van Subaru, hoewel als je weet wat je doet, het niet te moeilijk zou moeten zijn om er een te importeren. Met auto’s zoals de Porsche Macan die het premium einde van de markt domineren, zou de STI Forester het goed kunnen doen als een alternatief voor het cut-prijs, hoewel er nog geen prijsdetails worden vrijgegeven.
4

We verwachten dat de hete boswachter zal worden uitgerust met een vergelijkbare krachtcentrale als de flat-vier motor met turbolader in de Impreza STI, die meer dan 250 pk produceert. Als dit Subaru is, is er geen twijfel dat het ook een zeer capabel vierwielaandrijving zal hebben, en hopelijk een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een topsnelheid van minimaal 150 mph kan worden verwacht.
We zouden verrast zijn om te zien dat dit op elk moment officieel werd verkocht, en Subaru UK kon geen commentaar geven. Maar als de prijs goed is, kunnen we verwachten dat een paar worden verzonden door die-hard-enthousiastelingen.
Zou je de Subaru Forester STI in het VK willen zien? Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *