BMW Beëindiging van gevaar terug: alle UK 3 -series ontwikkeld tussen december 2004 evenals juli 2011 Impact

BMW roept alle ontwerpen aan van de 3 -serie salon – zowel benzine als diesel – ontwikkeld tussen december 2004 en juli en juli en juli en juli en juli, 2011.
De beveiligingsherinnering heeft invloed op 294.000 auto’s en vrachtwagens in het Verenigd Koninkrijk, en wordt doorgevoerd over vrees dat een bedradingsharnas die de verwarmingsventilator koppelt, een beëindigingsrisico met zich meebrengt.
• Auto’s en vrachtwagenroepen in het VK: wat u ook moet weten
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het bedrijf heeft vorig jaar 670.000 auto’s en vrachtwagens in Amerika teruggeroepen over het beëindigen van gevaarlijke angsten die verband houden met een kabel die de verwarmingsventilator en de batterij verbindt, maar zou eerder geloven dat deze fout alleen in warmere klimaten plaatsvond.
Deze nieuwste actie voldoet aan een eerdere terugroepactie eerder deze maand, waarbij 312.000 voorbeelden van de 1 -serie, 3 -serie, Z4 en X1 werden teruggeroepen over angsten dat een connector tussen de batterij en de zekeringkast misschien vroegtijdig draagt, de auto’s activeren en de auto’s activeren en vrachtwagens om te stallen.
Ongeveer 206.000 voorbeelden van de 3 -serie getroffen door de terugroepactie van de verwarming zijn opgenomen in de eerste, wat betekent dat BMW nog eens 88.000 auto’s herinnert.
Een woordvoerder van BMW vertelde de Monetaire Times: “We nemen de kans op de bestaande terugroepactie om proactief te inspecteren en de bedrading van de ventilator te vervangen. Daarbij nemen we alle voorzorgsmaatregelen op het gebied van beveiliging, terwijl we verstoring en ongemak voor getroffen klanten minimaliseren.
“Dit heeft invloed op de ontwerpen van BMW 3 -serie die tussen december 2004 en juli 2011 zijn geproduceerd. BMW heeft de DVSA vanmorgen op de hoogte gebracht van zijn intentie om zich te herinneren en zal het terugroepproces onmiddellijk beginnen.”
Wat geloof je over deze nieuwste BMW -terugroepactie? Laten we het begrijpen in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *