India is een van de slechtste locaties om te rijden

Excuses in vooruitgang, omdat dit kan komen als een beetje een rant.

Na kosten meer dan een jaar in het Verenigd Koninkrijk, ben ik terug in India. Ik had een vertrouwd gevoel van angst, regelrechte woede, evenals een steek van hartverscheurende wanhoop als ik uit Mumbai wereldwijd aankomsthal van het vliegveld, evenals in een auto en vrachtwagen om me mee naar huis nemen. mensen gewoon niet precies begrijpen hoe te rijden in dit land. niet te gemakkelijk beleefdheden onthouden, zoals het laten tegemoetkomende webverkeer met of gebruik te maken van de hoorn spaarzaam. veel chauffeurs op Mumbai wegen niet altijd voldoen aan een laan, sprong signalen, evenals niet stoppen voor voetgangers oversteken. Rijden op de snelweg ziet talrijke gebruik maken van de moeilijk te nemen over te trage rijdend verkeer te halen, ziet ongelooflijk traag bewegende webverkeer blokkeren alle rijstroken, evenals eveneens ziet chauffeurs scharen tussen vrachtwagens op vreselijk gevaarlijk snelheden.

Als ik volkomen eerlijk te zijn, is er een soort flexibiliteit waar men iets kan doen op de Indiase wegen en komen ermee weg. Echter, dit komt op een uitstekende prijs. Het ministerie van weg te leveren, alsmede Highways vorig jaar blootgesteld dat meer dan 500.000 ongelukken plaatsvinden, waarvan er 146.133 waren fataal. Dat betekent dat er 400 mensen sterven elke dag op de Indiase wegen en snelwegen!

Met de klok mee vanaf de bovenkant: slecht onderhoud, overbelasting van voertuigen, gevaarlijk auto’s en ondoeltreffende handhaving zijn een paar van de elementen die ervoor zorgen dat slachtoffers evenals ongelukken op de Indiase wegen. (Beeldbron: Wikipedia Commons)
Er zijn veel meer dan een paar redenen voor deze morbide statistiek. elementen omvatten slechte weg faciliteiten, evenals planning, wat echt gevaarlijk voertuigen, een algemeen gebrek aan handhaving, evenals vrijwel geen onderwijs met betrekking tot het rijden. onlangs de overheid is aanzienlijk verbeterd de straffen voor verschillende web verkeersovertredingen, waarvan sommige boetes verbeteren van met 1000%. Hoewel dit kan helpen om enkele gevallen van overijverige rijden op de openbare weg te beteugelen, is het niet te helpen met de onderliggende probleem.

Niemand wordt geleerd om correct te rijden, precies hoe de auto’s en vrachtwagens in de allereerste vistuig, alsook verhuizing zetten zonder te blokkeren de motor. (Beeldbron: Wikipedia Commons)
Een groot bedrag van de schuld is van de fabrikanten te zetten. up tot 2014, auto’s en vrachtauto makers nam de last van de schuld voor het aantal dodelijke slachtoffers, met goede reden. vele auto’s en vrachtwagens niet airbags bieden evenals ABS, terwijl tal van auto’s en vrachtwagens mislukt (en blijven falen) fundamenteel onderzoek ongeval. Terwijl de consumenten langzaam zijn het verwerven van inzicht over auto’s en vrachtwagen veiligheid, is er sprake van enige ontwikkeling op dit gebied. De riksja is nog een algemeen gebruikte transport van massatransport. Het is zeer waarschijnlijk het minste risico-free car die op wegen. impliciet naar de soberheid en veelzijdigheid van een tweewieler te integreren met de reiziger vermogen van een vierwieler, deze drie wielen bedreigingen klomp wegen en zijn absoluut gevaarlijk rijgedrag op alles boven de 20 mph (32kmph).

Voor het eerst uitgebracht in 2014 voor India auto’s, de wereldwijde NCAP resultaten laten zien dat er nog veel gevaarlijker auto’s en vrachtwagens op de wegen elk jaar. (Bron van het beeld: wereldwijd NCAP Flickr)
Corrupt weg aannemers evenals nalatig politici hebben geresulteerd in minder dan goede wegen in het hele land. Het feit is echter marginaal verbeterd het grote aantal auto’s op de weg geïntegreerd onvoldoende onderhoud betekent dat wegen nog niet zoveel als nul. auto’s en vrachtwagens, alsmede fietsen uitwijken om onverwachte dips evenals scheuren te voorkomen dat in de weg als gevolg van ongevallen. onvoldoende verlichting in sommige gebieden is nog een probleem dat triggers internetverkeer te traag onnodig en ongelukken veroorzaken. buiten dat, water-logging, webverkeer signalen niet goed functioneert, evenals de bouw zonder planning of voorbedachtheid zijn alle belangrijke problemen die resulteren in een verhoging van het webverkeer snauwt evenals ongevallen.

De erbarmelijke omstandigheden zien van de wegen maken ongelukken veel meer kans. (Afbeelding bron: Twitter evenals Vandaag Online)
Zelfs met al deze problemen, de kern van India’s rijden probleem ligt bij de opleiding, alsmede de aanschaf van licenties. Ik in gedachten te houden gaan voor mijn rijexamen in 2011, werd ik gevraagd om 400 te rijden in een direct lijn op een leeg stuk weg voordat ik werd verstrekt mijn rijbewijs. Een dame die ook was het verstrekken van haar proef op exact dezelfde dag botste tegen twee geparkeerde auto’s en vrachtwagens, evenals de motor drie keer tot stilstand gekomen, evenals werd overhandigd haar mogelijk te maken ook. Het gaat gewoon om het kaliber van mensen rijden op deze wegen te laten zien.

Bij rijscholen, zij instrueren mensen precies hoe ze hun auto’s, niet de juiste methode te gebruiken om te zetten in het verkeer, te wachten op voetgangers, in te gaan op evenals afslag van een rotonde, of zelfs om geduldig te wachten op een signaal zonder getoeter. Het gebruik maken van de alarmlichten in tunnelsIs gewoon gewoon fout, met behulp van de tekens indien nodig, evenals het gebruik van de hoge balk en mistlampen in omstandigheden die het garanderen; Dit zijn het soort dingen dat ze zouden moeten lesgeven. Niemand praat over het gebruik van kinderzitjes, DIY-motorcheques of zelfs eenvoudige bandencontroles.

Een rapport van Automotive Tire Producers Association (ATMA), evenals Indian Tyre Technical Advisory Committee (Ittac), wordt blootgesteld aan 40% van de ongelukken die plaatsvond op de Yamuna Expressway (beschouwd als een van de allerbeste snelwegen in het land) vanwege Bandenbarsting. Oververhuur op lagere nominale banden, onnauwkeurige bandendrukken, evenals het gebruik van verschillende soorten banden op één auto zijn de oorzaak hiervan.

Er is een gemakkelijke maar brauwe methode om dit te repareren. Laat vorig jaar heeft de huidige regering een extreem onverwachte herinnering aan specifieke soorten valuta in het land uitgegeven. Dit leidde tot maanden van instabiliteit, evenals geproduceerde ravage economisch. Hoewel het langer duurt om te begrijpen of er een soort van aanzienlijke winsten zijn geweest vanwege de demonetisatie, kan een soortgelijke kennisgeving ook helpen met dit probleem. De regering zou een kennisgeving moeten verzenden, zeggen: “Tegen 2020 zullen alle aanwezige rijbewijzen vervallen. Nieuwe rijbewijzen worden afgegeven na een passerende een geschikte theorie, evenals nuttige rij-test (vergelijkbaar met die in Japan of het VK). ” Dit garandeert dat mensen die wegen gebruiken, precies begrijpen hoe ze correct benutten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *