Vauxhall Corsa evenals Adam Urgent Recall Langduur

Vauxhall heeft onthuld dat de dringende terugroepactie die orginaal 3.000 Corsa Supermini beïnvloedde, evenals Adam City City Cars en vrachtwagenontwerpen die sinds mei zijn geregistreerd sinds mei nu is verlengd naar auto’s en geregistreerde vrachtwagens die zijn geregistreerd uit Februari. De auto’s en vrachtwagens mogen niet worden aangedreven en eigenaren worden geadviseerd om contact op te nemen met Vauxhall rechtstreeks om een ​​inspectie te regelen.
De ongebruikelijke stap om 3.000 van de Corsa en Adam -ontwerpen te herinneren die sinds mei 2014 worden geregistreerd, en adviseert dat de auto’s en vrachtwagens “niet voorafgaand aan een inspectie moeten worden aangedreven” Vauxhall’s hoge kwaliteit beheren normen. De 3000 getroffen auto’s en vrachtwagens vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van de 30.000 auto’s en vrachtwagens die in die periode worden aangeboden.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het advies voor elk type eigenaren van Adam- of Corsa -auto’s en vrachtwagens die geloven dat hun voertuig kan worden beïnvloed door de terugroepactie is om het Vauxhall Client Assistance Center te bellen op 0800 026 0034 tussen 09.00 en 17.30 uur. Het personeel zal in staat zijn om richtlijnen te geven over of de auto’s en de vrachtwagen niet binnen het chassisnummer van de terugroepactie vallen.
Vauxhall heeft de AA ook aangeworven om te helpen bij het terugroepproces. De AA kan nu precies adviseren hoe te inspecteren of uw voertuig wordt beïnvloed door de terugroepactie en, indien nodig, een patrouille sturen om het chassisnummer voor u naar voren te brengen. Als uw auto’s en vrachtwagen in de terugroepactie worden opgenomen, kan de AA zich regelen om deze te herstellen aan een Vauxhall -dealer. Zowel Corsa als Adam -eigenaren kunnen de AA bellen op 0800 553388 tussen 07.00 en middernacht, 7 dagen per week.
Eigenaren kunnen ook ontdekken of hun voertuig wordt beïnvloed door naar de Vauxhall -website te gaan en op de knop “Veiligheidsinspectie voor Adam en Corsa” te klikken. In de tussentijd is het advies niet om de auto te besturen.
Vauxhall verklaart dat de fout aan het licht is gekomen tijdens routine hoge kwaliteit beheren controles bij de voertuigproducerende fabriek waar de auto’s en vrachtwagens worden gebouwd. De fabriek in Eisenach, Duitsland, is de enige Opel -fabriek die zowel de Corsa als zijn kleinere broer of zus ontwikkelt, de Adam, hoewel de Corsa ook wordt geproduceerd in Zaragoza, Spanje.
Ondanks het feit dat deze dringende terugroepactie op 3.000 auto’s wordt uitgegeven, stelt Vauxhall dat het niet is geïnformeerd over enig type ongeluk of letsel dat heeft plaatsgevonden als gevolg van dit defecte stuursysteem. De verklaring kwam slechts enkele dagen voor de Autosalon van Parijs, waar het publiek hun dichtstbijzijnde blik kreeg bij de nieuwe Vauxhall Corsa die begin 2015 het huidige ontwerp is ingesteld.

Ben je getroffen door de Adam en Corsa Recall? Laat ons uw ervaringen begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *