NIEUWE AUDI Q7 BERICHT NIET VOOR HET 2015 LAARD

De aankomende Audi Q7 is vastgelegd met bijna geen camouflage voorafgaand aan zijn officiële onthulling op de Detroit Motor Show in januari 2015.
De uitgaande Q7 is te koop met minimale updates gezien dat 2006, dus de vervanging is al lang te laat. Onze meest actuele foto’s duiden op een minder intimiderend uiterlijk, evenals een mogelijke vermindering van de maat om het veel gemakkelijker te maken en te parkeren zonder de binnenruimte te belemmeren.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Dit zou tellen met een verwachte gewichtsdaling van ongeveer 300 kg, in een vergelijkbare ader als de Range Rover, dankzij een aanzienlijk gebruik van aluminium op het platform van de auto. Dit moet het brandstofverbruik en de efficiëntie met de nieuwe motoren van de auto aanzienlijk vergroten.
10

De nieuwe Q7 deelt het ‘MLB 2’-platform van de VW Group met de komende Porsche Cayenne en de Bentley SUV, zij het aangepast omdat geen van deze auto’s naar verwachting een optie met zeven zitplaatsen zal bieden.
Er is een zeshoekig rooster met echo’s van de nieuwe TT-coupé, evenals de nieuwe door Matrix geleide koplampen die voor het eerst te zien zijn op de Luxe Saloon Audi A8. Aan de achterkant zijn LED -lampen evenals het opleggen van rechthoekige uitlaten, met een schoner achterklepontwerp.
• Beste SUV’s van 2014
We hebben eerder de Q7 geïdentificeerd bij het nurburgring, evenals dat testbed leek een plug-in hybride ‘e-tron’-prototype van de SUV te zijn. Evenzo zijn verwachte nieuwe versies van de 3.0 evenals 4,2-liter TDI-dieselmotoren die in de huidige auto worden gezien, evenals nieuwe turbo-benzineen en mogelijk zelfs zelfs de nieuwe viercilinder Diesel Volkswagen debuteerde onlangs.
Alle modellen moeten nog steeds vierwielaandrijving behouden en een automatische versnellingsbak met acht versnellingen krijgen, hoewel uiteindelijk de nieuwe 10-versnellingsbak van de VW-groep zou kunnen verschijnen. Prijzen moeten beginnen bij ongeveer £ 45.000. Verwacht bovendien details dichter bij de Detroit -show in januari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *