“Autofabrikanten zijn niet vergeten hoe we ons willen laten grijnzen”

laten we het tegenkomen, dit jaar is dit jaar niet precies één geweest dat gericht is op wat we van velen van onze auto’s houden; hun vermogen om een ​​glimlach op onze gezichten te zetten. Dus deze week hebben we blij dat we een leuke kwestie hebben die bewijst dat de autofabrikanten niet zijn vergeten hoe ze ons achter het stuur willen laten grijnzen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

En dat is precies wat we hebben gedaan met enkele van de beste warme hatchbacks die we ooit hebben gereden. De genot om te draaien van wat anders een run-of-the-molen uitkomt in iets dat zelfs de meest alledaagse reis naar de winkels kan spannen (en dan omgaan met de boodschappen als je er ook bent) is ook iets dat we zijn Genieten al jaren.
• JLR weet niet of het Britse kan blijven na een harde brexit
Dus het is geweldig om eindelijk de meest recente Renault Sport Mégane aan te brengen naar Britse wegen tegen twee van onze huidige Preferred Hot Hatches – Honda’s Civic Type R en de continu onverwachte Hyundai I30 N.
Net als de auto’s waarop ze zijn gebaseerd, bieden deze auto’s veel meer kwaliteit, technologie en vermogen dan ooit eerder – bij een hogere prijs dan ooit tevoren. Daarom hebben we ook deze week gehouden met Ford’s Fiesta St in het Verenigd Koninkrijk.
Ford is al lang een meester van economisch plezier en de nieuwe st is precies dat. Het is niet minder plezierig dan zijn veel duurdere broeders (aantoonbaar veel meer), maar tegen een fractie van de prijs. Het is Ford op zijn best.
Zelfs SUV’s komen in de wet in, met de nieuwe BMW X4 en Mercedes GLC Coupé bewijzen dat u nog steeds plezier kunt hebben, een beetje hoger op te zitten.
Een van de meest opwindende openbaringen deze week kwam van Skoda. We hebben hield van zijn snelle VRS-modellen en er zijn veel meer te komen, samen met het vooruitzicht van ERS All-Electric-modellen. Elektrische auto’s kunnen hoe dan ook vermaken; Strooi een kleine RS, ST, GTI, Type R of N fun-stof erop en we hebben veel meer tevreden dagen.
Ben je verrukt over het vooruitzicht van het besturen van een elektrisch warme luik? Laat het ons weten over de reacties hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *