“We moeten de nieuwe regering eraan herinneren wat het wel en niet zou moeten doen”

Dat is je lot dan. We hebben een nieuwe overheid (soort soorten) met Manifest -beloften om (ja, toch) en automobielgebruikers te houden om te fleecen tussen nu en de algemene verkiezingen van 2022. De aanloop naar de peiling van vorige week ging echt van gek naar erger. Ik dacht niet dat de demente Lib Dem -eis om de verkoop van diesel in 2025 te verbieden tegen 2025 kon worden overtroffen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Maar het monster razende gekke partij overtroffen zowat de Bonkers -liberalen wanneer ze beweren dat gele lijnen alleen moeten worden neergezet waar automobilisten kunnen parkeren. Het beloofde ook om bestuurders van gaten te waarschuwen door plastic eenden erin te dompelen.
Zelfs Wackier liet de BBC (onze meest consistente oppositie ‘partij’) zijn onbevooroordeelde bewaker vallen en bevorderde het krankzinnige idee dat chauffeurs schuldig worden verondersteld wanneer auto’s botsen met fietsen, of vice versa. Maar wat als fietsrijders dronken zijn, in de verkeerde richting reizen in eenrichtingsstraten of rode lichten springen?
• Algemene verkiezingen 2017: Wat betekent een coalitieregering voor de automobilist?
Lijkt mij dat automobilisten, autofabrikanten, auto-medewerkers, de motorhandel en anderen er goed aan doen om de nieuwe regering eraan te herinneren wat het zou moeten doen en niet met ons en onze gratis wegen tussen nu en 2022. Voor starters, voor starters, Het moet worden geadviseerd dat het EV -systeem van het VK ‘systeem’ in het instorten is en opnieuw moet worden opgebouwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *