Paasvoertuiguitval chaos om UK Roads

Pasen Weekend Road Trips te raken, zullen naar verwachting schade toebrengen aan chauffeurs met vijf storingen geschat om de 30 seconden, met batterijfouten de meest typische oorzaak.
Breakdown-serviceprovider milieuvriendelijke vlag voorspelt dat er praktisch 60.000 telefoongesprek outs zal zijn tijdens het feestdagweekend, terwijl chauffeurs zowel de lengte als de breedte van het land naar de vrienden en familie reizen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De 57.659 storingen die vertragingen en verstoringen activeren, zullen bestaan ​​uit veel meer dan 12.000 batterij -afbraak samen met 6000 banden bijbehorende problemen en een nog 2.000 greep bijbehorende problemen.
• Wat is de langzaamste snelweg van het VK?
Groene vlag voorspelt eveneens 14 chauffeurs elk uur zal hun geheimen in hun eigen auto vergrendelen, terwijl 13 chauffeurs per uur worden betrapt door hun opslagtank te vullen met de verkeerde brandstof.
Om ongewenste vertragingen te helpen voorkomen, worden chauffeurs aanbevolen om auto’s te inspecteren voordat ze beginnen met het feit dat het ervoor zorgt dat vloeistoffen worden bijgewerkt, zijn bandenspanning geschikt en dat uw afbraakbedekking geldig is. Bovendien wordt voorgesteld om een ​​smartphone en batterijlader te houden in de situatie van een noodsituatie.
• Fijnste breakdown -cover
Nick Reid, hoofd van de automotive-innovatie bij milieuvriendelijke vlag, zei: “Het is zowel Pasen als het laatste waar huishoudens zich zorgen over willen maken is dat hun voertuig afbreekt wanneer er paaseieren zijn om te eten! De wegen zullen ongelooflijk druk zijn, Het is dus geen twijfel dat naar verwachting een groot aantal uitsplitsingen zal plaatsvinden, maar de meeste van deze storingen zijn te vermijden.
“We verwachten dit Pasen meer dan 5.000 veel meer platte of defecte batterijgerelateerde storingen, dus het aansporen van mensen om te garanderen dat hun voertuig volledig is geïnspecteerd voordat ze op de weg gaan.”
Top 10 breakdowns deze Pasen
Oorzaak van afbraak
1Battery12,358
2tyres5,664
3Clutch1,953
4Alternator1.770
5keys verloren/vergrendeld in CAR847
6misfuel782
7Fuel Pump Issue518
8IMMOBILISER494
9Power Steering453
10Engine Failure64

Ga je deze Pasen weg? Laat ons precies begrijpen hoe u zich voorbereidt op uw roadtrip hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *