Politierapport Rising Road Delices Ondanks Lockdown

Road Web Traffic Delicten zoals snelheidsovertredingen en rijden zonder zorg en de overweging is vorig jaar aanzienlijk toegenomen ondanks de vergrendeling, terwijl de specifieke verzekeringsdekking is toegenomen, volgens eveneens, volgens gelijkenis, volgens tot nieuw onderzoek.
In 2020 zag 70 procent van de 33 autoriteiten die reageerden op de flexibiliteit van info -aanvragen een toename van de rijovertredingen in vergelijking met het voorgaande jaar. Ongeveer 60 procent meldde een boost in het aantal automobilisten dat werd aangeklaagd voor rijden zonder zorg en overweging, waarbij de incidenten van het delict gemiddeld met 46 procent toenamen.

Highways Engeland introduceert ‘Go Left!’ Wijze snelwegbeveiligingscampagne

Februari was de slechtste maand voor de overtreding, terwijl de grootste jaar op jaarboost van 188 procent werd geregistreerd door de politie van Surrey.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Van de autoriteiten troepen die reageerden op een flexibiliteit van info -aanvraag door de verzekeraar Admiral, meldde 30 procent ook een boost in snelheidsovertredingen in 2020, met een typische boost van 51 procent.
West Mercia zag een boost van 162 procent in snelheidsovertredingen tussen 2019 en 2020 – erger dan waar dan ook. De eigen verzekeringsgegevens van Admiral zijn blootgesteld dat de snelheidsovertredingen werden geteld voor 69 procent van de veroordelingen toegevoegd aan verzekeringsdekkingspolissen bij vernieuwing in 2020.
Ten slotte toonden de gegevens van Admiral aan dat de meest typische reden voor een verzekeringsverzekeringsclaim in 2020 een geparkeerd voertuig raakte – dit was goed voor 26 procent van de claims. Dit is een boost van twee procent vergeleken met 2019. Eerder was de meest typische reden voor een verzekeringsclaim achteraan, maar deze daalden drie procent in 2020, en waren ook goed voor 24 procent van de claims.
Clare Egan, hoofd van het motorproduct bij Admiral, waarschuwde bestuurders dat naarmate de lockdown verlicht, de webverkeersniveaus zullen toenemen en “zoals het doet, zullen de gevaren van ongelukken eveneens stijgen”.
“Bestuurders worden gepakt en belast met een autoriteitsovertreding, zoals snelheidsovertredingen of rijden zonder zorg en aandacht, kunnen een verschil opmerken in de kosten van hun verzekeringsdekkingspremie,” voegde Egan eraan toe, erop wijzend dat in ernstige gevallen, verzekeraars ” mag mogelijk geen dekking bieden voor stuurprogramma’s ”.
Bekijk precies hoe de snelheidsovertredingen toenemen tijdens de vergrendeling …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *