Nieuw 2020 Lexus CT Hatch to Rivival Tesla Design 3

Lexus plant een radicale opvolger van zijn CT-luik-evenals de nieuwkomer kan worden verstrekt als een puur-elektrisch Tesla Design 3 Rival, naast een benzinehybride , auto -onthulling kan onthullen.
De bestaande CT wordt nog steeds aangeboden in een aantal landen, waaronder het VK, waar de powertrains met alleen hybride alleen een langdurige lease van het leven hebben geboden. Van de komende aankomst van de nieuwe UX Little Crossover werd echter verwacht dat het de vijfdeurs luik helemaal opzij ging.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste elektrische voertuigen te koop
De Europese manager Pascal Ruch van Lexus heeft ons echter verteld dat een CT-opvolger onderweg is, en dat het merk “iets anders” wil bieden om de Mercedes A-Klasse en de BMW 1-serie tegen te gaan.
“De CT heeft een hoge verovering van 70 tot 75 procent,” zei Ruch. “Het is nuttig om nieuwe mensen naar het merk te brengen. Mensen kopen de CT voor efficiëntie; Met de UX zijn we op zoek naar een andere klant.
“Als de bezorgdheid is” zullen we de CT vervangen? “, Laten we dat zeggen. Als we terugkijken omdat 2012, heeft het merk stap voor stap een sterke evolutie meegemaakt. Ik geloof echter dat alle segmenten waarin we zich nu bevinden, het is essentieel om daar te blijven, ‘zei Ruch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *