Nieuwe BMW 8-serie X Jeff Koons verschijnt met Comic-Strip Livery

BMW heeft zijn nieuwste stuk rollende kunstwerken onthuld-de 8-serie X Jeff Koons. Zoals The Badge suggereert, is het een speciale editie -versie van de 8 -serie geboren uit een partnerschap met de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons, die het beste wordt begrepen vanwege zijn innovatieve afbeeldingen van dagelijkse items. Zijn veel populaire werken zijn de sculpturen ‘konijn’ en ‘ballonhond’.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Hoewel de 8 -serie X Jeff Koons absoluut lijkt op een van de kunstauto’s van BMW, is het bedrijf vastbesloten dat het niet is, omdat het geen raceauto is, zal het niet worden gehouden in de persoonlijke collectie van het merk en het is geen eenmalige. Er zijn 99 voorbeelden aangeboden voor het publiek om te kopen.

Nieuwe 2024 BMW M5 Spied Testing met hybride kracht

BMW’s kunstauto’s en truck-gewoonte strekken zich bijna een halve eeuw tot 1975 uit, toen de toenmalige motorsportmanager Alexander Calder de livrei in opdracht gaf om de livrei te stylen voor de race-voorbereide 3,0 CSL van het merk. Koons zelf heeft in het verleden ook een officiële kunstauto’s en vrachtwagen geproduceerd, in het type van de M3 GT2 ging in de BMW Motorsport in de Le Mans van 2010 24 uur.
15

Voor zijn meest recente partnerschap met BMW heeft Koons een pop-art-geïnspireerde livrei geproduceerd voor de 8-serie Gran Coupe, die volgens de Business het meest “uitvoerig gecreëerde voertuig” is dat het in zijn 106-jarige geschiedenis heeft gecreëerd-niet in het minst sinds het Lairy -buitenkant wordt aangevuld met een volledig overbelaste hut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *