Ineos Automotive Trials Grenadier Production bij Hambach Plant

Vroege fase productie is begonnen voor de Ineos Grenadier, de stoere 4×4 die is ontwikkeld om de ruimte te vullen die is achtergelaten door de oorspronkelijke Land Rover-verdediger toen het werd vervangen in 2020. Ineos is nu in 2020. De ‘productie -poging’ -fase in zijn fabriek in Hambach, Frankrijk, waar het batches van prototype -auto’s bouwt om fabrieksprocessen af ​​te ronden voordat de volledige productie in juli begint. Klanten kunnen in april in staat zijn om bestellingen te locatie, wanneer volledige prijzen worden aangekondigd.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

In 2020 koos Ineos Automotive ervoor om de productie van de Grenadier van een voorgestelde faciliteit in Wales naar één in Frankrijk te verplaatsen – destijds was de verhuizing van topkwaliteit A “No Brainer” door de industriële directeur Mark Tennant van het merk, ondanks de waarheid. Het liep 500 taken op voor de post-Brexit Motor-industrie in het VK.

Nieuwe 2022 Ineos Grenadier die volgend jaar in de uitverkoop gaat vanaf £ 48.000

Ineos georganiseerd om de Grenadier in Wales te monteren, in de buurt van Ford’s binnenkort gesloten Bridgend-fabriek. Het bedrijf werd echter in plaats daarvan eigendom van de Mercedes -fabriek in Hambach – het is handig dicht bij de Duitse grens en maakt het mogelijk voor eenvoudige overdracht van de BMW -mechanica van de 4×4.
Voordat Ineos de fabriek kocht, was het ouderbedrijf van Mercedes Daimler vanwege de dichtbij de Hambach -fabriek, die alleen de wijze EQ Fortwo creëert. Het voertuig van Electric City zal nu echter samen met de Grenadier in exact dezelfde fabriek worden ontwikkeld, waarbij Daimler de productie van de auto oploopt voor Ineos. Wanneer de verstandige productie ophoudt, zullen ineos toegang krijgen tot veel meer apparaten en faciliteiten om de productie van zijn 4×4 op te voeren.
Proefproductierun
Ineos is nu begonnen met het bouwen van 130 prototypo-auto’s voor de allereerste productie-uitprobeerfase, om het producerende proces aan te scherpen en elk type misstappen uit te schakelen voordat ze klantvoertuigen bouwt. Het merk heeft tot nu toe ongeveer 15.000 reserveringen voor de Grenadier genomen, waarbij klanten in april bestellingen kunnen voltooien. Het bedrijf heeft eveneens meer dan 100 detailhandel en servicepartners genomineerd om zowel de verkoop als nazorg voor de Grenadier te behandelen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *