De Britse voertuigmarkt bevat prioriteiten voor de Brexit

De overheid zou Brexit -onderhandelingen moeten garanderen die prioriteit geven aan taken en investeringen in de Britse auto -industrie, de Society of Motor Producers en Traders (SMMT) heeft aangekondigd.
Het benadrukken van nieuwe cijfers die aantonen dat de voertuigmarkt verantwoordelijk is voor 10 procent van het bruto binnenlands product van het VK, en elk jaar £ 219 miljard wordt en £ 3 genereert voor elke geïnvesteerde £ 1, verwelkomt de SMMT de “ademruimte” die wordt geboden door De recent bevestigde Brexit Shift-deal.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Automarkt wordt geconfronteerd met een stijging van de kosten met 13% na de Brexit
Maar de motormarktorganisatie voorspelt dat de productie van nieuwe voertuigen in 2018 enigszins op de herfst is ingesteld, en herhaalt de waarheid dat de EU onze belangrijkste handelspartner is. Die afhankelijkheid van de EU houdt in dat de Britse voertuigmarkt de invloed op het Europese beleid zoals CO2 -limieten moet behouden, zegt de SMMT.
Het oproepen van de overheid om te garanderen dat het VK in staat is om wereldwijd competitieve bedrijfstarieven, financieringsvergoedingen en energiekosten na Brexit, Mike Hawes, te kunnen aanbieden, zei de CEO van de SMMT: “Het aanbod van vorige week in de verschuivingsperiode was essentieel en was essentieel Stijging op korte termijn en een mate van zekerheid voor beleggers. De volgende grote hindernis zal een nieuw, uitgebreid handelscontract met de EU en onze partners over de hele wereld beschermen. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *