“Hoge gebruikte auto’s en vrachtwagenkosten zijn hier om te blijven”

Wat een tijd om een ​​nieuwe onderneming in de auto’s en vrachtwagenmarkt te beginnen. Spoticar lijkt zo’n uitstekend idee, maar het werd vorig jaar in het midden van Twin Perils geïntroduceerd: een wereldwijde pandemie en het grootste tekort aan levering die de auto’s en vrachtwagenmarkt ooit hebben gezien.
In de situatie die je het hebt gemist, is Spoticar een nieuw programma voor gebruikte auto’s van Stellantis en is klaar om zijn verschillende en verschillende merken te dekken: wat dan ook van Fiat en Jeep tot Citroen en Vauxhall. In feite vervangt het alle gebruikte auto’s en vrachtwagenprogramma’s van de verschillende makers, zoals Vauxhall’s Network Q, maar behandelt momenteel alleen voormalige PSA -makers Peugeot, Citroen, DS en Vauxhall.

Stellantis wordt tegen 2026 volledig elektrisch in Europa

Het is volkomen logisch om al het gebruikte auto-aandelen van deze bedrijven onder één dak te groeperen, vooral gezien het feit dat we tegenwoordig veel meer in merken en classificaties winkelen. Evenals het biedt Stellantis een kant-en-klare rivaal van de enorme start-ups in de gebruikte-auto-detailhandel, zoals Cazoo en Cinch.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Deze nieuwe spelers omringen zichzelf met diensten die het aanbod van gebruikte auto’s en de detailhandel ondersteunen. Cazoo is hectisch geweest om die bedrijven te krijgen, terwijl cinch wordt gehad door de Constellation Automotive Group, die al ook BCA (voorheen begrepen als Britse auto’s en vrachtwagenveilingen) evenals WebuyanyCar.
Het grootste slagveld is dat auto’s en vrachtwagens op je digitale voorplein zetten, waardoor het serviceontwerp van Constellation een wijs ontwerp maakt. Maar met Spoticar die toegang heeft tot auto’s en vrachtwagens die terugkomen naar de dealers van Stellantis en zijn leasebedrijf, heeft het ook een voordeel.
Dus wat geeft dit alles aan voor kopers voor gebruikte auto’s? Volgens Spoticar-manager Nick Richards zal de markt voor gebruikte auto dit jaar verdwijnen, hoewel er geen significante prijzen aanwijzingen zullen zijn. We zullen echter kostenstabiliteit zien, zegt hij, maar het aanbod zal nog steeds worden beperkt.
Is het een uitstekende tijd om te kopen? Voor sommigen (zoals ik) moet de behoeften. Het normale beleid is echter van toepassing – doe veel onderzoeksstudie voordat u iets krijgt. Naast onthouden, we zijn hier altijd om te helpen.
Nu uitgecheckt over de best gebruikte auto’s en vrachtwagens om nu te krijgen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *