Spionnen die kunnen worden ingeschakeld om snelheidslimieten

aanpassingen aan autorijden wetgeving te verbreken, kunnen leden van de MI5, MI6, Mountain Rescue, bomverwijderingseenheden, evenals voertuigen die worden gebruikt om organen te brengen voor transplantatie voor de allereerste keer te versnellen.
Momenteel moeten deze diensten zich houden aan de limieten van de Britse wegen – zelfs als ze te maken hebben met problemen, waaronder de nationale veiligheid.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Parlementair onder secretaris van specificeren voor transport, Robert Goodwill is echter ingesteld om deze groepen exact dezelfde vrijstellingen te bieden als politie, ambulance en beëindigen diensten.
Ze zullen de snelheidslimiet kunnen breken wanneer ze een trainingsprogramma hebben voltooid bij het rijden op hoge snelheid.
De vrijstellingen bevatten mogelijk ook werknemers voor HM -inkomsten en douane naast ambtenaren van het Britse grensbedrijf.
De aanpassingen zijn overgedragen aan een afdeling voor overdrachtsconsult in het idee. Het ontdekte dat 93 procent van de mensen die op het overleg reageerden, vond dat de vrijstelling eveneens van toepassing zou moeten zijn op groepen die zijn opgenomen in “de beveiliging van het leven en ledematen of nationale veiligheid”.
Vorige maand toonde een flexibiliteit van info -aanvraag van de Schotse conservatieven aan dat de Scottish Ambulance Service in de afgelopen twee jaar meer dan 2200 snelheidsovertredingen had gekregen. Tussen januari en augustus 2013 werden 1062 snelheidsovertredingen uitgegeven aan de ambulancedienst, wat betekent dat vier ambulances elke dag tickets kregen.
Om een ​​boete te voorkomen, moet ambulancepersoneel een type invullen om te bewijzen dat ze naar een noodgeval gingen op het moment dat het voertuig werd betrapt op snelheidsovertredingen.
Een woordvoerder van de Scottish Ambulance Service zei: “Elk type ticket dat is uitgegeven aan een Schotse ambulancevoertuig dat wordt toegewezen aan een noodincident wordt vervolgens geannuleerd.
“Naarmate het volume van snelheidsberichten blijft toenemen, wordt het proces voor het annuleren van tickets uiteindelijk meer tijdrovend.”
Alex Johnstone, woordvoerder van de Scottish Conservative, zei: “Dit is een aanzienlijke administratieve klus. De Schotse ambulancedienst zou zeker zonder kunnen doen.
“Zeker typisch gevoel zou dicteren als een voertuig voor hulpdiensten de snelheidslimiet verbreekt, er is een extreem goede reden voor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *