Nieuwe Renault Zoe Riviera Limited Edition gelanceerd

Renault heeft een nieuwe special-edition-versie van zijn Zoe EV gelanceerd. Het wordt de Zoe Riviera Limited Edition genoemd en, zoals het laatste deel van zijn naam al doet vermoeden, zal de productie worden afgedekt met slechts 300 voorbeelden voor het VK.
Renault is ook slim geweest met het specificatieblad van de auto, omdat de Riviera gebaseerd is op het bereik-topping Zoe GT-lijnmodel, is het nog steeds in aanmerking voor de £ 2500 plug-in automobile-subsidie ​​van de overheid.

Nieuw Renault Air4 -concept dat op 26 november wordt onthuld

Het glijdt onder de drempel van £ 35.000 met een startprijs van £ 34,795 vóór aftrek. Nadat de overheidssubsidie ​​is toegepast, komt dat uit op £ 32,295.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Cosmetische upgrades voor de Zoe Riviera Limited Edition omvatten 16-inch diamantgesneden lichtmetalen wielen, geschilderde witte lichaamsstrepen en middernachtblauwe metallic verf.
Standaarduitrusting omvat LED-koplampen, parkeersensoren achtervoer, een achteruitkijkcamera en een handsfree parkeerhulp. Er is ook een groot aantal veiligheidsuitrusting, zoals rijstrookhulp, automatisch noodremmen, een snelheidsbegrenzer en cruise control.
Binnen profiteren kopers van automatische airconditioning, een 10-inch digitaal dashboard display en een 9,3-inch infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto. De stoelen van de auto worden ook getrimd in een mix van synthetisch leer en gerecycled doek.
De aandrijflijn van de Riviera is identiek aan de conventionele Zoe’s, bestaande uit een 133 pk elektrische motor en een 52kWh batterij. De topsnelheid staat op 87 km / u en, op volledige lading, zegt Renault dat de hatchback tot 238 mijl zal reizen.
Laadtijden zijn ook redelijk. Wanneer het wordt aangesloten op een 7 kW -wandbox, kan de batterij binnen negen uur en 25 minuten volledige lading opladen. Haak de auto tot een 50 kW DC -snelle oplader en de batterij kan een 80 percte -lading binnen een uur en 10 minuten aannemen.
De Renault Zoe claimde onlangs onze prijs voor de beste betaalbare elektrische auto van het jaar. Klik hier om er alles over te lezen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *